Foto: Pauls Cīrulis

Kinoteātrī "Forum Cinemas" 11. aprīlī ar īpašu pasākumu nosvinēta jaunās premium klases auditorijas LUX atklāšana. Tā ir jau otrā LUX zīmola auditorija kinoteātrī, kura piedāvā klientiem iespēju relaksēties krēslos ar regulējamām sēdvietām un galdiņiem un izbaudīt augstas kvalitātes kino 2D un 3D formātā ar izcilu skaņas sistēmu.

Otrdien, 11. aprīļa, vakarā "Forum Cinemas" kopā ar atbalstītājiem un sadarbības partneriem svinīgas atmosfēras piesātinātā gaisotnē nosvinēja jaunās kinozāles LUX atvēršanos. Lai nodrošinātu, ka auditorija atbilst augstākajiem pasaules standartiem, tās uzbūvē tika investēti teju 200 000 eiro, "Delfi" informē kinoteātra pārstāvji.

Jaunākajā LUX zālē ir 91 sēdvieta ar Austrālijā ražotiem krēsliem, tos katru ir iespējams regulēt, izlaižot tā sēdekli un pielāgojot to savai gaumei, bet otrā LUX zālē, kas tika atvērta pirms pāris gadiem, ir 103 sēdvietas. Zāles lāzera projektors nodrošina augstas izšķirtspējas attēlu, kas ļauj pilnībā izbaudīt seansu līdz pat tā sīkākajām vizuālajām niansēm.

Foto: Pauls Cīrulis

"Šogad "Forum Cinemas" svin 20. gadadienu, un mūsu mērķis ir jubilejas gadu atzīmēt ar krāšņiem notikumiem. Esam priecīgi, ka LUX auditorijas atklāšanas pasākumu varējām aizvadīt kopā ar tik kuplu skaitu mūsu draugu. Kā Premium klases kinoteātris, mēs neapstājamies pie pašreizējā, bet turpinām augt, un esam droši, ka ar katru nākamo dienu nodrošinām mūsu klientiem arvien labāku kino piedzīvojumu," kino draugus sveica kinoteātra "Forum Cinemas" direktors Kristjans Kongo.

Kinoteātris "Forum Cinemas" ir lielākais kinoteātris Baltijā – tā sešos stāvos ir izvietotas 14 auditorijas, kafejnīca "Pophouse" un jumta bārs "Vertigo". Pirmā LUX zāle kinoteātrī tika atvērta 2020. gadā, bet šobrīd tajā ir jau trīs premium klases auditorijas, ieskaitot ISENSE ar lielāko ekrānu Baltijā, kas piedāvā baudīt kino labākajā attēla un skaņas kvalitātē, atpūšoties ērtākajās sēdvietās.

2023. gads kino industrijai sola tādas liela mēroga filmas kā "Galaktikas sargi: 3. daļa", "Bārbija", "Neiespējamā misija: Atmaksa. Pirmā daļa", "Kāpa 2", bet latviešu kino cienītājus priecēs ilgi gaidītā "Zeme, kas dzied!".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!