"Es nespēju noticēt, ka Latvijā vispār var nopirkt pēdu bildi par 300 eiro. Ar Latvijas algām!" saka satura veidotāja Laura, kura "OnlyFans" atrodama kā "MiaLaurita". Tomēr viņai pašai ir izdevies šādu bildi pārdot. Vai "OnlyFans" ir iespējams nopelnīt miljonus? Cik daudz pelna pati Laura? Kāds ir pieprasītākais saturs "OnlyFans"? Par to runājam raidījumā "Par TO pašu"

Pilns raidījuma "300 eiro par bildi ar pēdām – cik viegli pelnīt ar "OnlyFans"?" ieraksts noskatāms "Delfi" satura abonentiem šeit.

Kāda ir peļņas formula, veidojot saturu "OnlyFans"? Kas cilvēkiem vairāk patīk? Laura stāsta, ka patiešām ir cilvēku grupa, kam ir pēdu fetišs, tāpēc šāda veida saturs noteikti ir pieprasīts. Viņa gan pati neizprot, kāpēc tas ir tik populāri. "Kas tur tāds vispār ir? Ir meitenes, kas karina tās kaklarotas uz saviem kāju pirkstiem. Es nezinu – ārprāts, nopietni?" satura veidotāja neslēpj pārsteigumu.

"Noteikti es teiktu, ka atkailinātas bildes daudziem patīk," vispārīgu pieprasījumu raksturo Laura, piebilstot, protams, ka eksistē ļoti dažādi fetiši, piemēram, ādas siksnas. Viņas sekotājiem neesot vēlmes pēc satura, ko Laura varētu nosaukt par īpatnēju.

Sieviete atklāj, ka pati reiz kopā ar draudzeni ir pārdevusi arī bildi ar pēdām, par to saņemot apmēram 300 eiro. Pati gan viņa ir pārsteigta par šādu peļņu: "Es nespēju noticēt, ka Latvijā vispār var nopirkt pēdu bildi par 300 eiro. Ar Latvijas algām!" Turklāt šādas bildes uzņemšana patiešām nav bijis smags darbs – tā ir bijusi viena no visvieglāk uzņemamajām bildēm.

Jautāta par to, cik tad iespējams var nopelnīt, sieviete norāda, ka tas ir diezgan privāts jautājums, bet atklāj, ka mēnesī var saņemt atlīdzību, kas līdzvērtīga divām vai pat trim minimālajām Latvijas mēnešalgām. Peļņa atkarīga no tā, cik ilgi un bieži tiek veidots saturs, kā arī auditorijas lieluma. Tāpat Laura piemin, ka Ziemassvētku laiks parasti ir mazāku peļņu nesošs, jo sekotājiem šajā laikā ir daudz citu izdevumu.

Par miljonāru var kļūt? "Es domāju, ka mierīgi," nosaka Laura, kā piemēru minot slavenu satura veidotāju "BadBaby", kas noteikti "miljonus ceļ ārā". Vai arī Laura nopelnīs miljonus "OnlyFans"? "Es ceru, ka jā. Ilgi nevajadzēs," viņa nosmej.

Pilns raidījuma "300 eiro par bildi ar pēdām – cik viegli pelnīt ar "OnlyFans"?" ieraksts noskatāms "Delfi" satura abonentiem šeit.

Raidījumā satura veidotāja Laura stāsta, kāda ir ikdiena, ja "OnlyFans" ir galvenais ienākumu avots. Savā pieredzē un iespaidos dalās arī digitālā satura veidotāja Dzintra Ozolniece un sociālo tīklu mārketinga eksperte Laura Hiragana. Dzintra kopā ar psiholoģi Diānu Zandi apsprieda arī jautājumus par to, kādi varētu būt riski un ieguvumi seksuāla rakstura satura publicēšanai interneta vidē un kuros gadījumos to var uzskatīt par veselīgu seksualitātes izpausmi.

Raidījumu klausies arī "Spotify" un "Apple" platformās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!