Šo piektdien – 25.februārī, pirmo reizi Rīgas centrā tiks organizētas sezonas lielākās starptautiskās snovborda sacensības “Nokia Air”. Sacensības notiks „Skonto” stadionā (Melngaiļa ielā 1a) un tajās piedalīsies trīspadsmit sportisti – četri pašmāju un deviņi ārvalstu braucēji.
Ārvalstu snovbordisti ieradīsies no Francijas, Somijas, Norvēģijas un Igaunijas. Startēs arī vadošie Latvijas braucēji – apvienības „Atmode” pārstāvji Ģirts Laube un Mārcis Ābele, „Gaiziņteam” braucējs Raitis Ābele un „Balto bērzu” pārstāvis Kaspars Grava.

Speciāli šim pasākumam „Skonto” stadionā tiks uzbūvēts tramplīns deviņstāvu mājas augstumā (26 metri), bet nobrauciena garums būs 70 metri. Konstrukcija atbildīs viesiem starptautiskiem standartiem un tiks noklāta ar 40cm biezu sniega kārtu.

Sportisti sacentīsies un sniegs paraugdemonstrējumus vienā no visaizraujošākajām disciplīnām - "Big Air", jeb akrobātiskajos lēcienos pa tramplīnu.

Sacensības sāksies pulksten 20:00 un beigsies ap pulksten 23:0. Skatītāji varēs piedalīties visdažādākajos konkursos un vinnēt balvas. Darbosies arī Nokia stends un lielais ekrāns.

Pasākumā uzstāsies Gustavo, to vadīs Ufo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!