"Jo lielākas krūtis, jo tas ir dārgāk," raidījumā "Par TO pašu" saka krāšņā modele Viktorija Vailda. Latvijā viņa uzmirdzēja pirms apmēram desmit gadiem, kad publiskajā telpā ļaudis metās apspriest Viktorijas ārieni. Tagad Viktorija dzīvo Itālijā, kur piedalās dažādos šovos. Āriene ir viņas darba instruments. "Delfi" raidījumā viņa atklāj nianses, vaļsirdīgi pastāstot par veiktajām operācijām un tālākajiem plāniem. Viss raidījums noskatāms "Delfi" satura abonentiem.

"Par TO pašu" jaunākajā epizodē pievēršamies ekstrēmām ķermeņa pārvērtībām, studijā viesojas gan plastikas ķirurgi, gan tetovētāja un pīrsingu speciālists. Runājam par to, ko sniedz mūsdienu iespējas medicīnā un skaistumkopšanā. Plastikas ķirurgi Jānis Ģīlis un Kaspars Feldmanis nenoliedz – ir tādi cilvēki, kas nespēj sevi apstādināt ārienes pārveidošanā. Tā ir psiholoģiska kaite, un labam ārstam šo stāvokli uzreiz jāspēj atpazīt.

Krāšņā Viktorija Vailda līdz šim veikusi septiņas operācijas, un tas neesot daudz. Citas viņai zināmas modeles zem skalpeļa gūlušās pat 20 un vairāk reižu. Tikai Latvijā viņai reiz atteikta operācija, citur pasaulē plānotais iet no rokas. Viktorijai viņas iespaidīgās krūtis ir darba instruments, taču gadu gaitā viņai ar tām gājis visādi. Kā raidījumā stāsta skaistule, bijusi arī gaužām bēdīga pieredze – operācija beidzās ar komplikācijām...

Pilna epizode "Ekstremālas ķermeņa pārvērtības – cik tālu?" skatāma "Delfi" satura abonentiem šeit.

Raidījums klausāms arī "Apple" un "Spotify" platformās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!