Foto: Publicitātes foto
"LMT Summer Sound" festivāla apmeklētāji ir aicināti apmainīt festivāla aproces jau pirms festivāla, aproču apmaiņas punktos t/c "Spice" un t/n "Kurzeme", ziņo festivāla rīkotāji.

Sākot no šodienas, 8. jūlija līdz 10. jūlijam festivāla biļetes pret festivāla aprocēm būs iespējams apmainīt t/c "Spice", Rīgā, Lielirbes ielā 29. Aproces varēs samainīt īpašā "LMT Summer Sound" stendā, kurš šajās dienās darbosies no plkst. 10:00 līdz plkst. 19:00, informē festivāla organizatori.

Liepājā biļešu apmaiņa pret aprocēm būs iespējama tirdzniecības namā "Kurzeme",  Lielājā iela 13, Liepājā. Šis aproču maiņas punkts darbosies divas dienas - 9. un 10. jūlijā. Šis apmaiņas punkts festivāla apmeklētājus gaidīs no plkst. 10:00 līdz plkst. 20:00.

Festivāla teritorijā pirmais aproču apmaiņas punkts sāks darbu ceturtdienas vakarā, 9. jūlijā un tas atradīsies pie telšu pilsētiņas. Šis aproču apmaiņas punkts darbu uzsāks 17:00.

Ērtākai nokļūšanai uz "LMT Summer Sound" festivālu tiek organizēts ekspresis, kurš kursēs no Rīgas uz Liepāju, 9.jūlijā, plkst. 18:00 un 10.jūlijā, plkst. 10:00 un 18:00. Brauciena maksa ir 8 eiro. Lai rezervētu vietu autobusā, jāpiesakās rakstot uz e - pastu: ekspresis@summersound.lv vai zvanot: +371 29409360 vai + 371 29922477. Veicot rezervāciju nepieciešams nosaukt izbraukšanas datumu, laiku, vārdu un uzvārdu, telefona nummuru un cilvēku skaitu.

Festivāla organizatori lūdz ņemt vērā satiksmes ierobežojumus, kuri ir vairākos ceļa posmos Rīga - Liepāja uz A9 šosejas, ja uz festivālu dodieties ar personīgo auto.

Festivāls "LMT Summer Sound" norisināsies 10. - 11. jūlijā, Liepājā. Divu dienu garumā tajā uzstāsies "Nico&Vinz", "Apocalyptica", "Mumiy Troll", "Musiqq", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "Astro'n'out" un DJ Rudd, Jānis Stībelis, Fēlikss Ķiģelis, "Bet Bet", "Aurora", "Laika Suns" un daudzi citi mākslinieki.

Festivāla biļešu cenas: ieejas biļete - 28 eiro, ieejas biļete un telts vieta - 35 eiro, VIP biļete - 70 eiro, VIP biļete + autostāvvieta - 85 eiro. Festivāla biļetes var iegādāties visās "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās Latvijā un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!