Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 28. septembrī, pulksten 18.00, Dikļu Kultūras namā notiks tikšanās ar dzejnieku Viku un uz Austrasbērnu koncerts, portālu "Delfi" informē Austras biedrības pārstāve Inese Muižniece.

Austrasbērni jeb leģendārās dziesminieces Austras Pumpures audzēkņi, draugi un domubiedri dosies uz Vidzemi, lai apciemotu dzejnieku Viku un satiktos kopīgā pasākumā Dikļos. Kultūras nama zālē uz pēcpusdienu ar dzeju, stāstiem un dziesmām aicināts ikviens interesents. Viks dalīsies ar savu dzeju, bet Austrasbērni – ar dziesmām, kurām Viks ir vārdu autors. Skanēs gan Imanta Kalniņa, gan Arņa Miltiņa, gan arī paša Vika sacerētās melodijas.

Austrasbērni, kas pašlaik ir neformāls un atvērts ģitārspēles un draugu ansamblis, aktīvi turpina gan mēģinājumu procesu Liepājā un Rīgā, gan arī sniedz koncertus visā Latvijā. Austrasbērnu mājvieta joprojām galvenokārt ir Liepāja, kur izveidota radošā telpa "Austras istaba", taču koncertos liepājniekiem pievienojas arī Austrasbērni no Rīgas, Cesvaines un citām Latvijas pilsētām.

Ieeja pasākumā – bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!