Tikai dažas dienas pirms festivāla esam saņēmuši bēdīgas ziņas no Elijas Goldingas (Ellie Goulding). Māksliniece aizvadītajā nedēļas nogalē ir saskārusies ar ievērojamām veselības problēmām un 12. jūlijā saņemta ziņa, ka ārsti viņai likuši atcelt visas drīzumā paredzētās uzstāšanās, diemžēl – arī "Positivus" festivālā, portālam "Delfi" apstiprināja "Positivus Music" pārstāvji.

"Šķiet, festivālam nevar būt sliktākas ziņas kā zaudēt kādu no programmā paredzētajiem māksliniekiem, īpaši, ja tas noticis tik īsi pirms festivāla norises, tomēr cilvēciski mēs sūtām vissirsnīgākos laba vēlējumus māksliniecei, novēlam pēc iespējas ātrāk atveseļoties un atgriezties uz skatuves," atzīst festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja "Positivus" festivāla sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Andžāne, šis ir bijis negaidīts pēdējā brīža lēmums – ārsts aizliedzis dziedātājai uzstāties. Kravas automašīnas ar Elijas Goldingas koncertam nepieciešamo aprīkojumu jau ir ieradušās Salacgrīvā.

Saistībā ar šo notikumu "Positivus" piektdienas programmā būs izmaiņas, tādēļ organizatori aicina sekot jaunumiem par precizētajiem uzstāšanās laikiem.

Tiem, kuri festivālu bija izvēlējušies apmeklēt tikai Elijas Goldingas uzstāšanās dēļ, ir iespēja atgriezt piektdienas (vienas dienas) biļetes un saņemt atpakaļ par tām samaksāto naudu tirdzniecības vietās, kur tās iegādātas, vai izmantot piektdienas biļeti jebkurā citā festivāla dienā, ja piektdien uz festivālu tomēr nedosies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!