Foto: Publicitātes foto

Grupas "Imagine Dragons" koncertā 1. jūnijā Mežaparka Lielajā estrādē kā īpašie viesi uzstāsies kanādiešu indīroka grupa un "TikTok" fenomens "Mother Mother", kā arī slovāku dziedātāja Karin Ann, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Grupa "Mother Mother" dibināta 2005. gadā, tomēr strauju popularitātes augšupeju tā izpelnījās 2020. gadā, kad jau bija izdoti septiņi grupas albumi. Grupa par saviem panākumiem un atpazīstamību visā pasaulē var pateikties vietnei "TikTok". Ne velti grupa tiek dēvēta par "TikTok" fenomenu. Kā piemēru var minēt "Mother Mother" dziesmu "Hayloft" no 2008. gada albuma "O My Heart", kas 12 gadus pēc tās iznākšanas tieši pateicoties "TikTok" kļuva par globālu hitu. Līdzīgus panākumus guvušas arī šī albuma dziesmas "Arms Tonite" un "Wrecking Ball", kā arī citu albumu hiti.

Minētās dziesmas dažādos "TikTok" video izmantotas miljoniem reižu, attiecīgi audzējot grupas auditoriju arī straumēšanas platformās un citos sociālajos tīklos. Pateicoties šai popularitātei "Mother Mother" uzstājusies slavenajā Džeimsa Kordena sarunu šovā, vairākkārtīgi ierindojusies "Billboard" topā, kā arī uzstājas izpārdotos koncertos visā pasaulē.

2021. gada janvārī iznāca "Mother Mother" jaunākais, pēc skaita astotais, albums "Inside".

"Imagine Dragons" koncertu iesildīs arī 19 gadus vecā slovāku māksliniece Karin Ann, kura jau kļuvusi par Austrumeiropas jaunās paaudzes elku. Viņas mūzika tiek raksturota brīnišķīgās noskaņās, atmosfēriska, tāda, kas aptver plašu un nozīmīgu tēmu loku par pasaulē notiekošo. Karin Ann nereti tiek salīdzināta ar Billiju Eilišu viņas vokālā izpildījuma, stila, vizuālā izskata, kā arī daudzsološā nākotnes potenciāla dēļ. 2021. gadā Karin Ann saņēma apbalvojumu kategorijā "Gada atklājums" Čehijas mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā, un viņa ir pirmā slovāku māksliniece, kuru bijusi iespēja redzēt uz milzīga stenda Taimskvērā, Ņujorkā "Spotify" mūzikas programmas "EQUAL" ietvaros.

Atgādinām, ka Lasvegasas rokgrupa "Imagine Dragons" "Mercury World Tour" ietvaros šobrīd apceļo Ziemeļameriku, bet Eiropas koncertturnejas pirmo šovu sniegs tieši pie mums - Latvijā. Turnejas laikā ieplānoti 116 šovi lielākajos stadionos un arēnās pasaulē, no kuriem daudzi koncerti jau ir izpārdoti.

"Ar nerimstošo enerģiju, krāšņajiem un līdz detaļām pārdomātu šovu, "Imagine Dragons" divu stundu garajā koncertā sagaidīsim gan hitus "Radioactive", "Thunder", "Believer", gan arī jaunākā albuma "Mercury - Act 1" dziesmas "Enemy", "Follow You", "Wrecked" un daudzas citas," raksta koncerta rīkotāji.

"Ir pagājuši vairāki gadi, kopš neesam uzstājušies un bijuši uz skatuvēm," dalās grupas solists Dans Reinolds. "Mēs beidzot varam satikties un sajust jūsu enerģiju. Mēs esam šeit. Šī būs mūsu nakts. Atstājiet visu aiz muguras un izbaudiet. Šis vakars ir paredzēts, lai jūs justos labi, svinētu dzīvi un mīlētu sevi."

Biļetes uz "Imagine Dragons" un "Mother Mother" koncertu pieejamas "Biļešu servisa" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!