Latviešu hiphopa izpildītājs Edavārdi laidis klajā singlu "Šovasar" un izziņo šovasar gaidāmos koncertus.

"Pēdējie pāris gadi tika pavadīti bez pasākumiem un koncertiem, izolējoties un kontaktējoties ar ārpasauli caur video zvaniem. Šī vasara būs mūsu pirmā "normālā" vasara," saka Edavārdi un uzsver - cerams, normāla tā būs ka laikapstākļu ziņā. "Esmu pārliecināts, ka daudzi centīsies atgūt iepriekšējos gados iekavēto, kas vainagosies ar visnotaļ neaizmirstamiem trīs mēnešiem. Šķiet, ka esmu klusuma brīdī pirms vētras, kura nepažēlos tos, kuri nav izturīgi un apbalvos ar vienreizējiem piedzīvojumiem tos, kuri būs gana drosmīgi. "Šovasar" ir gan kā novēlējums, gan kā brīdinājums – būs jautri, bet jābūt arī uzmanīgiem, jo pastāv risks, ka daži telefoni un ne tikai rudeni nepiedzīvos. Lai par skaistām atmiņām pārvēršas šī vasara, nevis mēs paši," novēl mūziķis.

Mākslinieks atklāj, ka dziesma "Šovasar" radīta kopā ar producentu un dīdžeju NiklāvZ (Niklāvs Sekačs), ar kuru ir izveidojusies cieša sadarbība. Pašlaik aktīvi top arī nākamais albums, un pēc šī brīža prognozēm tam jānonāk klausītāju ausīs jau rudenī".
Jaunā dziesma klausītājiem nodota 1. jūnijā un klausāma visās populārākajās straumēšanas vietnēs.

Edavārdi komanda šogad dodas arī īpašā albuma "Ekosistēmas" turnejā un jau tagad izziņo pirmos zināmos šīs vasaras koncertus:

4. jūnijā, Jelgavā, 16. Starptautiskajā smilšu skulptūru festivālā "Summer Signs 2022";
29. jūnijā, Rīga, K.K. fon Stricka villā;
1. jūlijā, Līgatnē, "Hotel Zeit" , festivālā "Straume"
16. jūlijā, Rīgā, festivālā "Positivus";
22. jūlijā, Ozolnieki, MASTI kvartālā;
30. jūlijā, Liepājā, festivālā "Summer Sound".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!