Foto: Pauls Cīrulis

Kinoteātrī "Forum Cinemas" 17. maijā ar ugunīgu ballīti nosvinēta leģendārās franšīzes "Ātrs un bez žēlastības" 10. filmas pirmizrāde. Lai būtu starp pirmajiem, kas vēro jaunāko kinolenti, "Forum Cinemas" un "Kino Kults" rīkotajos seansos kopā pulcējās pustūkstotis skatītāju, vesta kinoteātra pārstāvji.

Trešdien, 17. maija vakarā, "Forum Cinemas" premium klases auditorijā "Isense" noritēja īpašie pirmizrādes seansi filmai "Ātrs un bez žēlastības 10". Kino apmeklētāji iejutās atmosfērā, pateicoties tematiskiem dzērieniem, dīdžeja spēlētiem mūzikas ritmiem un liesmojošu fotosesiju. Savukārt, pulcējoties kinozālē, lai vērotu filmu uz Baltijā lielākā kino ekrāna, skatītāji vispirms varēja pārbaudīt savas zināšanas par filmu sēriju aizraujošā viktorīnā. Iedvesmojoties no filmai raksturīgajām spriedzes un strauja tempa piepildītajām sacensībām, ar īpašu priekšnesumu apmeklētājus priecēja Latvijā ātrākā repa un hip-hopa mākslinieks E.V.

Asa sižeta filmu sāgas "Ātrs un bez žēlastības" aizsākums meklējams 1998. gadā, kad sāka veidoties pirmās filmas scenārijs, kas, 2001. gadā, iznākot uz kino ekrāniem visā pasaulē, aizsāka vairāk nekā divas dekādes ilgušu spēlfilmu sēriju. Gadu gaitā leģendārā franšīze ir nopelnījusi vairāk nekā 6 miljardus ASV dolāru. Lielas ekspektācijas tiek liktas arī uz jubilejas 10. filmu, kuru Forum Cinemas iespējams vērot uz lielākā ekrāna reģionā, baudot augstas izšķirtspējas attēlu un izcilu skaņas sistēmu kinozālē "Isense".

"Isense" ir viena no trim Premium klases auditorijām kinoteātrī Forum Cinemas, kas ir populārākais filmu izrādītājs reģionā. Ar 14 zālēm, kas izvietotas 6 stāvos, kinoteātris piedāvā plaša spektra repertuāru gan 2D, gan 3D formātā. Seansu klāstā ir iekļauti jaunākie kino grāvēji, klasiskā kino šedevri, kā arī visdažādākās kultūras norises. Biļetes uz "Ātrs un bez žēlastības 10" turpmākajiem seansiem nopērkamas kinoteātra aplikācijā, mājaslapā forumcinemas.lv un kinoteātra kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!