Foto: Publicitātes attēli
No piektdienas, 29. augusta, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt ASV asa sižeta detektīvfilmu "Grēku pilsēta: Liktenīgā sieviete" ("Sin City: A Dame to Kill For"), kura turpina vairākas pirmās kulta statusu ieguvušās filmas "Grēku pilsēta" sižeta līnijas.

Filmā tiek solīts vēl vairāk spriedzes, vēl vairāk kaisles, vēl vairāk asiņu nekā tas bija filmas pirmajā daļā. Arī šoreiz pilsētas bīstamākie noziedznieki sastopas ar vissīvākajiem pilsētas iedzīvotājiem.

Filmas oficiālais treileris:

Filmas režisori ir Roberts Rodrigezs un Frenks Millers, bet galvenās lomas spēlē Džesika Alba (“Mačete nogalina”, “Mačete” un “Valentīndiena”), Rosario Davsone (“Pērsijs Džeksons un Olimpieši: Zibens nolaupītājs” un “Septiņas dzīves”), Mikijs Rurks (“Neiznīcināmie”, “Dzelzs vīrs 2” un “Cīkstonis”), Brūss Viliss (“RED 2”, “RED” un “Laika cilpa”), Eva Grīna (“300: Impērijas dzimšana” un “Kazino “Royale””), Džošs Brolins (“Vecais zēns”, “Gangsteru mednieki” un “Vīri melnā 3”), Džozefs Gordons-Levits (“Dons Žuans”, “Laika cilpa” un “Tumšais bruņinieks atgriežas”) un Lady Gaga.

Otrās daļas uzņemšana esot izmaksājusi nepilnus 70 miljonus ASV dolāru, bet pirmajā filmas izrādīšanas nedēļas nogalē ASV tā atpelnījusi vien nedaudz vairāk par 10 miljoniem ASV dolāru. Pirmā daļa 2005. gadā filmas veidotājiem nopelnīja 160 miljonus ASV dolārus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!