Foto: AFP

Slavenā aktrise, "Playboy" modele, aktīviste, viena no populārākajām un noslēpumainākajām Holivudas personībām Pamela Andersone uzrakstījusi savu pirmo autobiogrāfiju "Ar mīlestību, Pamela". Tajā viņa sniedz personisku un atklātu ieskatu savā neparastajā mūžā. Grāmata tagad pieejama arī latviešu valodā, to no angļu valodas tulkojusi Ieva Elsberga, ziņo "Zvaigzne ABC".

Autobiogrāfijā lasāms par Pamelas Andersones kontrastiem pilno dzīvi, kas rada pārdomas un atspoguļo nozīmīgākos brīžus. Stāstā atklājas, kas slēpies aiz daudzajiem, skandalozajiem preses virsrakstiem.

Pamela stāsts sākas ar bērnību, kas pavadīta Kanādas mazpilsētā, un turpinās līdz iegūtajai pasaules slavai. Minēts par ceļā gūtajām mācībām un sevis iepazīšanu dažādās šķautnēs, un dzīves pavērsienos. Viņa vaļsirdīgi vēsta par debiju seriālā "Pludmales patruļa" un ikdienu, kā dzīvnieku tiesību aktīvistei.

Autobiogrāfijā rakstīts gan par sabiedrībai redzamāko Pamelas dzīves daļu – pieredzi izklaides industrijā –, gan par viņas karjeras iepriekš noklusētajiem mirkļiem. "Playboy" modeles dzīvesstāstu neizbēgami caurvij attiecības, kas nereti bijušas ļoti publiskas. Grāmatā Pamela atturas no skandalozajām detaļām, apcerot mīlestības būtību un sirdssāpes.

Smeldzīgās, taču jau nākamajā mirklī ar humora pieskaņu pilnās atmiņas caurvij Pamelas unikālais skatījums uz pasauli, kā arī viņas nepieradinātais cīnītājas gars, kas ļāvis tikt pāri dzīves grūtībām. Pamela izmanto autobiogrāfiju arī kā iespēju iestāties par to, kas viņai ir svarīgi – grāmatā aprakstītas rūpes par vidi un dzīvniekiem, parādot, ka viņa izmantot savu ietekmi, lai padarītu pasauli labāku.

"Ar mīlestību, Pamela" ir stāsts par sievietes ceļu pie sevis, atklātības spēku un izturību dzīves vētrās. Tas nav vienkāršs dzīves faktu pārstāsts, stāsts rosina nodoties pašrefleksijai un rast iedvesmu grūtākos brīžos.

Pamela Andersone Latvijā vislabāk pazīstama no seriāla "Pludmales patruļa". Līdztekus veiksmīgai karjerai izklaides industrijā, Pamela ir kaislīga dzīvnieku tiesību un vides aizstāve. "Ar mīlestību, Pamela" ir viņas autobiogrāfija, kurā atklāti runā par savu dzīvi un pieredzi.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!