Foto: Vida Press

"Man vairs nav jābūt foršai," paziņojusi kādreizējā skaistuma ideālu iemiesotāja, aktrise Pamela Andersone. Tikai dažus mēnešus pēc tam, kad Parīzes modes nedēļā debitējusi bez grama grima uz sejas, viņa šonedēļ pierādījusi, ka tā nav bijusi tikai īslaicīga dumpošanās.

Britu modes balvas ceremonijā, kas norisinājās 4. decembra vēlā vakarā un godināja nozīmīgākos industrijas pārstāvjus, ieradās arī 56 gadus vecā skaistule un pasniedza vienu no balvām (Pārmaiņu līdera apbalvojums). Par godu notikumam, Andersone bija uzvilkusi baltu kostīmu, kas sastāvēja no krēmkrāsas džempera, pieskaņotām, platām biksēm un uz pleciem uzmestas žaketes. Par kādreizējo seksa dievietes un siržu lauzējas statusu liecināja vien augstpapēžu kurpes uz platformas zoles, mirdzoši dimanta auskari un gredzens. Platīna blondie mati atglausti zirgastē, bet seja – dabiska, tīra un bez dekoratīvās kosmētikas.

Foto: Vida Press
Parīzes modes nedēļā 2023. gada septembrī


Pēc tam, kad Parīzes modes nedēļā viņa pieņēma it kā nenozīmīgu lēmumu nekrāsoties, Andersones dabiskums kļuva par virālu mirkli. Pati bijusi pārsteigta, ka kādu satrauks grima nelietošana un izdevumā "People" skaidrojusi: "Mājās nelietoju meikapu un tad kāpēc to darīt Parīzes modes nedēļā? Patiešām neiedomājos, ka kāds to vispār pamanīs, bet priecājos, ka šis solis guva pozitīvu vēstījumu."

Viņas atteikšanās no grima ejot roku rokā ar attieksmi pret vecumu: "Es to dēvēju par dzīvošanu un nevis novecošanu. Ir veltīgi dzīties pēc jaunības. Viss, ko varam darīt, ir baudīt un slavēt mirkli, kurā esam. Man nav jābūt zvaigznei, es taču varu būt vienkārši es. Tā ir kā atbrīvošanās – justies ērti pašai savā ādā."

Foto: Vida Press
Britu modes balvas pasākumā 2023. gada 4. decembrī


Vai tā tagad ir viņas skaistuma formula un vairs nekad dzīvē dekoratīvā kosmētika netiks lietota? Izdevumam "People" atzinusi, ka, protams, nekad nevarot teikt nekad: "Neiebilstu pret grimu, es vienkārši nevēlos spēlēt šo spēli. Ir patīkami paskatīties spogulī un teikt: "Man viss ir kārtībā!"."

Pamelas šī brīža prioritātes esot būt lieliskai mammai saviem bērniem (Brendonam un Dilanam) no bijušā vīra, mūziķa Tomija Lī: "Visas manas dzīves laikā prioritātes ir palikušas nemainīgas. Būt laipnai un pats svarīgākais – labai mammai. Biju izlēmusi, ka neradīšu bērnus, pirms nespēšu pati par viņiem finansiāli un emocionāli parūpēties. Nodrošināt, ka viņi ir drošībā arī bez vīrieša manā dzīvē. Savu mammas lomu uztveru ļoti nopietni un priecājos, ka biju sev šādu plānu nospraudusi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!