Foto: Privātais arhīvs/Publicitātes foto

Saksijas princese Ksenija Florence Gabriela Sofija Irisa nu iegājusi vēsturē: viņa kļuvusi par pirmo aristokrātijas pārstāvi, kura karaliskos dārgumus neslēpj un pozē žurnālam "Playboy". Kā sieviete izdevumā stāsta, viņasprāt, karaliskie senči šīs fotogrāfijas noteikti būtu akceptējuši.

37 gadus vecā vācu princese uz Vācijas "Playboy" izdevuma 2024. gada marta vāka redzama relaksētā pozā, vienu ķermeņa pusi aizklājot, otru rādot kailu. Iekšējās lapās – bez baltās auduma drānas, pie baseina un caurspīdīgos svārkos, kā arī baltā, ķermeni nenosedzošā un neaizsprādzētā bodijā.

Ksenija, kuras vecvecvecvecvecvectēvs bija Frederiks Augusts III, pēdējais Saksijas karalis, vācu "Playboy" stāsta, ka ar šīm atklātajām fotogrāfijām vēlas parādīt, ka "katra sieviete ir skaista tāda, kāda viņa ir". "Jums nav jāpielāgojas tendencēm un jāveic plastiskās operācijas, lai kādu iepriecinātu. Man ir strijas un es ar lepnumu tās rādu," viņa iedvesmo.

Princese, kura ilgus gadus darbojas televīzijā un šobrīd piedalās realitātes šovā "B:Real – Real Celebrities, Real Life", apstiprina, ka publicitātes dēļ viņai "katru dienu jācīnās pret aizspriedumiem" gan senču, gan ķermeņa dēļ. "Dažos TV realitātes šovos esmu bijusi vienīgā, kurai ar ķermeni nav veiktas nekādas manipulācijas. Citas sievietes, kuras gūlušās zem skalpeļa, teica, ka es viņām neesot konkurence, jo esmu bez apaļumiem un nesievišķīga!"

Šādi komentāri viņu esot gandrīz "salauzuši" un likuši "ļauties spiedienam". "Es sevi uztveru kā sava veida spiegu. Vēlos televīzijā atgādināt par reāliem cilvēkiem, parādīt, kas esmu patiesībā," viņa uzsver.

Karaliskā pēctece, kādreizējā modele ir arī biogrāfijas "Ksenija: Princeses dzīve 21. gadsimtā autore". Taču viņas princeses titulu apstrīd vismaz viens viņas dižciltīgās līnijas pārstāvis. Tā bija Marija Emanuela, Meisenes markgrāfe, kura izdevumā "Independent" paziņojusi: "Viņa ir nekas, viņai nevar būt biogrāfija. Viņa ir nelaime 1000 gadus vecajam Vetina namam!"

Tomēr "Playboy" princese stāsta, ka, viņasprāt, Saksijas nelaiķis karalis pret šo foto sesiju nebūtu iebildis: "Par viņu man ir stāstīts kā par humora pilnu un mīlošu cilvēku. Tāpēc viņš noteikti to būtu apstiprinājis!" Ksenija ar sevi ir apmierināta: "Man mans ķermenis vislabāk patīk, kad tas darbojas un nekas nesāp. Nekad neesmu mērījusi to, cik ļoti sev patīku, pamatojoties tikai uz izskatu."

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!