Foto: Publicitātes foto

Līdzās soctīklā "Instagram" publicētajam attēlam, aktrise un dziedātāja ierakstījusi: "Eņģeli, laipni lūdzam šajā pasaulē."

32 gadus vecā Sukija Vaterhausa un viņas 37 gadus vecais saderinātais, aktieris Roberts Patinsons, paziņojuši par bērna piedzimšanu sociālajā tīklā "Instagram". Ceturtdien, 4. aprīlī, publicēts mammas un bērna foto, bet mazuļa dzimumu gan nav pieminējuši. Aizkustinošajā un romantiskajā fotogrāfijā redzama Vaterhausa. Viņa rokās tur mazuli, kas apsegts ar sirds apdrukām rotātu sedziņu. Pie fotogrāfijas pievienots paraksts: "Eņģeli, laipni lūdzam šajā pasaulē ❤️."

Komentāros ģimeni sveic slavenības. Sabiedrības dāma Parisa Hiltone komentē: "Mīļie, sveicam! Esmu laimīga par jums abiem". Aktrise Alīsija Milāno zina, kas sagaida jaunos vecākus: "Nu patiešām var sākties īstā jautrība!". Tikmēr mūziķe Helsija'(Halsey) atzinīgi novērtē: "Rokzvaigzne mamma!".

Jau 26. martā tabloīds "Daily Mail" publicēja paparaci uzņemtās fotogrāfijas, kurās pāris redzams, stumjot bērnu ratiņus Losandželosā. Šis ir pirmais oficiālais un publiskais bērna piedzimšanas apstiprinājums.

Vaterhausa pirmo reizi pasaulei demonstrēja savu grūtniecību, uzstājoties Meksikā Corona Capital festivālā. Fana uzņemtajā videoklipā, kas publicēts sociālajā tīklā "X", Vaterhausa no skatuves paziņoja: "Šodien esmu īpaši mirdzoša, jo domāju, ka tas novērsīs jūsu uzmanību no kaut kā cita." Viņa bija tērpusies mirdzošā rozā kleitā un to nedaudz piesedza izteiksmīgs spalvu mētelis. Vaterhausa to pavēra, lai atklātu grūtnieces vēderu, un skatītāji, protams, apsveikumā uzgavilēja.

Vaterhausa un Patinsons ir kopā jau vairāk nekā piecus gadus. Kā izdevumam "People" apstiprinājis informators, abi ir saderinājušies kopš 2023. gada decembra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!