Foto: Vida Press

37 gadus vecais aktieris Roberts Patinsons, kuru pasaulē vislabāk zina no "Krēslas" sāgas un filmas par Betmenu, nākamgad auklēs savu pirmo bērnu – aktiera draudzene Suki Vaterhausa paziņojusi, ka ir mazuļa gaidībās, vēsta "Page Six".

Britu aktrise Suki Vaterhausa svētdien, tērpusies spožā mini kleitiņā, uzstājās kādā festivālā Mehiko. Aktrise no skatuves paziņoja, ka tik krāšņu apģērbu izvēlējusies tāpēc, ka jūt vajadzību novērst uzmanību "no kaut kā cita, kas notiek". Vaterhausai manāms neliels vēderiņš. Pārim pietuvināti ļaudis medijiem ziņo, ka pāris ir sajūsmā par "ģimenes veidošanu".

Spekulācijas par viņas grūtniecību virmoja jau ilgāku laiku, taču nu runām gūts apstiprinājums. Gaidāmais mazulis būs pirmais gan Vaterhausai, gan Patinsonam.

Abi ir kopā jau piecus gadus. 31 gadu vecā aktrise iepriekš satikusies ar aktieri Bredliju Kūperu, taču šīs attiecības nebija ilgas. Savukārt dāmu mīlulim Patinsonam ir vairāku attiecību pieredze; reiz aktieris pat bija saderinājies. Atšķirībā no iepriekšējām viņa attiecībām, mīlā ar Vaterhausu izdevies saglabāt romantisku noslēpumainību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!