Foto: Vida Press, publicitātes foto

Gan lētāki meinstrīma modes zīmoli, gan luksusa modes nami šajā pavasarī un vasarā iesaka valkāt bikses, kas izskatās mēnešiem vai pat gadiem nemazgātas. Šai tendencei seko pat mūziķe un aktrise Dženifera Lopesa!

Jau rakstījām par modes aktualitāti, kas, daudzuprāt, ir apšaubāma un neētiska (lasi te) un sociālajā tīklā "X" tiek daudz un dikti apspriesta. Neskatoties uz minēto, ja modes tendence ir sākusies, tā attīstās lavīnas veidā, iesaistot visus, kas vēlas tikt uzskatīti par ietekmētājiem un modes tendenču noteicējiem.

Dženifera Lopesa, kura nesen nonākusi diskusiju krustugunīs un atcelšanas kultūras redzeslokā saistībā ar savu autobiogrāfisko kinolenti ("The Greatest Love Story Never Told"), tagad raisījusi vēl vienu iemeslu diskusijām. It kā pierādot, ka ir vienkāršā Bronksas "meitene", valkā zviedru zīmola "Acne Studios" pārlielās džinsa bikses. Šo bikšu cena ir 520 eiro, un 2023. gadā radītais dizains rada ilūziju, ka tās nav mazgātas gadiem ilgi.

7. aprīlī viņa pastaigājās pa Manhetenas ielām, tērpusies smalki nošmulētajās luksusa zīmola biksēs. Bikses viņa papildināja ar vēl dārgāku zīmola "Chanel" somu, zamša augstpapēžu kurpēm, kā akcentu visam pievienojot sev tradicionālos zelta auskarus un gredzenus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!