Dziedātāja Linda Rušeniece pārtop par Linn un izdod debijas singlu "Mani vāri". Viņa agrāk lielākoties "asistēja" kā vokālais atbalsts citiem māksliniekiem, bet nu nonākusi līdz savai oriģinālmūzikai.

Līdz šim dziedātāju Linn – īstajā vārdā Lindu Rušenieci –, iespējams, esat dzirdējuši, sadarbojamies ar grupām "Prāta vētra", "Astro’n’out", reperi Edavārdi, Chris Noah, Ralfu Eilandu, Shipsea, ukraiņu dziedātāju Veru Brežņevu un citiem. Tagad viņa pati sevi piesaka kā atsevišķu vērtību un izdevusi debijas singlu no gaidāmā albuma. Dziesmas nosaukums – "Mani vāri".

Ko īsti nozīmē "Mani vāri"? Lai arī dziesmas nosaukums var šķist mulsinošs, tas neesot nemaz tik abstrakts. "Kas mums visiem asociējas ar vārīšanos? Bez ūdens vārīšanās šis vārds ietver arī runāšanos, dusmošanos, būt skaļam, nepārtrauktam, intensīvi risināties, veidoties – tik daudz emocijas vienā vienkāršā vārdā. Man vārīšanās nozīmē arī pārmaiņas. Izvārīt emocijas un izveidoties no jauna," saka māksliniece.

Ikdienā Linn palīdz realizēties jauniem un jau pieredzējušiem dziedātājiem kā vokālā pasniedzēja, darbojas Kristīnes Prauliņas vadītajā Rīgas Gospelkorī un aktīvi strādā pie sava debijas albuma, kuru dzirdēsiet jau pavisam drīz. Dziesmā var saklausīt arī Linn mīlestību pret vokālo harmoniju un melodiju daudzveidību, kas ievītas šajā popmūzikas skaņdarbā. Starp citu, Linn var dzirdēt arī hiphopa izpildītāja Edavārdi jaunajā albumā "Iekšas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!