Foto: AFP/Scanpix/LETA

Jau vairākas nedēļas Dženifera Lopesa un Bens Afleks dzīvo atsevišķi – šovbiznesa pāris, kuru apbrīno daudzi. Uzvirmojot runām par abu pašķiršanos, Lopesa aizliegusi medijiem izvaicāt viņu par privāto dzīvi, taču joprojām nēsā laulības gredzenu, savukārt Afleks jaunās filmas uzņemšanā ieradās bez laulības riņķa.

Kā ziņo pasaules tabloīdi, mīlnieki tik tiešām ir pašķīrušies, taču pagaidām pāragri spriest, kā attiecību spriedze abu starpā attīstīsies. Afleks šobrīd dzīvo īrētā namā Brentvudā, par kuru maksā 100 tūkstošus dolāru mēnesī, savukārt Lopesa aizņemta ar savas gaidāmās filmas "Atlas" reklamēšanu, – tās pirmizrāde "Netflix" platormā gaidāma jau pavisam drīz. 54 gadus vecā dziedātāja laiku pavada fitnesa zālē un gatavojas arī pasaules turnejai.

"Mail Online" ziņo, ka Afleks apmeties namā, kas atrodas tikai divu kvartālu attālumā no bijušās sievas Dženiferas Gārneres mājām – tur dzīvo arī Afleka bērni.

Kamēr Lopesa piekopj sevišķi veselīgu un sportisku dzīvesveidu, paparaci nofotografējuši picu piegādes kurjeru pie Afleka nama. Viņš nobildēts arī ar smēķi rokās savā automašīnā. Abu mīlnieku atšķirīgais dzīvesveids arī iepriekš ticis minēts kā viens no varbūtējiem iemesliem, kāpēc pāra attiecībās īstas saskaņas nav.

Kas tieši veicinājis Afleka un Lopesas pašķiršanos, nav zināms. To neatklāj arī Dženifera. Reklamējot savu jauno filmu, Dženifera esot aizliegusi medijiem izvaicāt viņu par laulības lietām, taču trešdien preses konferencē Meksikā kāds reportieris tomēr to izdarījis. Žurnālists lūdza komentāru, vai baumas par šķiršanos atbilst patiesībai, uz ko saņēma strupu atbildi: "Jums jau labāk zināms!" Lopesa mēģinājusi pasmieties, taču viņas saspringums bijis acīmredzams.

Bens Afleks nekādus komentārus nav sniedzis. Viņš šobrīd strādā pie filmas "The Accountant 2" un uzņemšanas laukumā ieradies bez laulāto gredzena. Iespējams, tas darīts tikai darba ietvaros, jo iepriekš gredzens Afleka pirkstā bija redzams.

Kā zināms, Afleks un Dženifera apprecējās 2022. gadā krāšņās kāzās, par kurām runāja visa pasaule. Viņu mīlasstāsts bija iedvesmas avots daudziem, proti, Lopesa un Afleks ir pāris, kas deva sev otro iespēju. Abi bija kopā jau pirms 20 gadiem, taču izšķīrās. Lopesa vēlāk teica, ka nekad neviens nav spējis tik ļoti salauzt viņas sirdi. Pāris atkal atjaunoja tuvas attiecības 2021. gadā.

Afleks dzīvē precējies divreiz, viņam ir trīs bērni. Lopesai Afleks ir ceturtais vīrs; dziedātāja ir māte diviem bērniem.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!