Foto: DELFI

Aizvadītās piektdienas, 9. novembra, vakarā īsta svētku noskaņa valdīja tirdzniecības centrā Spice, kur risinājās Šopinga festivāls – tā apmeklētājiem šoreiz bija sarūpēta bagātīga izklaides programma slāvu stilā.

Šopinga festivāla ietvaros tā apmeklētāji varēja baudīt gan tradicionālo krievu virtuves gardumu - pankūkas, gan citus našķus, bet par kulturālākām izklaidēm rūpējās dažādi skatuves mākslinieki un kolektīvi, kā arī iluzionists Jurijs Gavrilovs.

Tāpat apmeklētājus priecēja maģiskais ķīmijas šovs, suņu stafete, kā arī darbojās KHL suvenīru veikala KHL Store pop-up bodītes versija, kur varēja iegādāties KHL komandu un Latvijas hokeja valstsvienības fanu atribūtiku, kā arī nofotografēties kopā ar karsējmeitenēm.

Par vienu no krāšņākajiem pasākuma momentiem kļuva modes mākslinieces Šeilas modes skate, kurā modeles defilēja krāšņos, ziedu rakstiem rotātos tērpos, bet pēc skates dizaineres vadībā bija iespējams apgūt dažādus stila knifiņus.

Kamēr lielveikala telpās ļaužu pūlis baudīja izklaides un iepirkās, drosmīgākajiem veikala pagalmā bija sarūpēta kāda oriģināla aktivitāte - tur populārā humorista Ufo jeb Kaspara Upaciera modrās acs uzraudzībā bija iespēja baudīt pirts priekus un mērcēties ūdens kubulā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!