Foto: Publicitātes foto

Decembrī Latvijas Televīzijas skatītāju vērtējumam tiks nodots jauns, atraktīvs raidījums TE, kurā starp jau iepazītajiem televīzijas raidījumu vadītājiem būs iespēja redzēt arī debitanti tālrāžu ekrānos Santu Bindemani-Mihelsoni (attēlā).

Raidījuma veidotāji no VFS Films studijas DELFI Izklaidei pastāstīja, ka jaunā raidījuma, kas tapis sadarbībā Tūrisma attīstības valsts aģentūru, mērķis ir apzināt un atspoguļot Latvijas vietējās vērtības un masveidā popularizēt vietējo tūrismu visās sezonās.

TE būs stundu garš raidījums, kuru pārmaiņus pavisam kopā vadīs seši raidījuma vadītāji. Gustavs Terzens un Marta Selecka raidījumā veidos studijas tipa sarunas svaigā gaisā, dodoties iepazīt Latviju un tās ļaudis.

Pauls Timrots sev raksturīgā neatkarīgā eksperta asprātīgajā stilā "ravēs Latvijas tūrisma infrastruktūras un servisa nezāles" un pārbaudīs labo piemēru kapacitāti, bet Dace Grimze un Māris Olte savos stāstos kopā ar kādu mūsdienu sava aroda profesionāli dosies izbraukumā, lai iepazītu un portretētu kādu tradicionālu latviešu amata prasmi un tās pratēju.

Izaicinājumam sadarboties ar pieredzes bagātākajiem televīzijas raidījumu vadītājiem piekritusi arī bērnu modes blogere, grupas Prāta vētra dalībnieka Māra Mihelsona laulātā draudzene Santa Bindemane, kura skatītājus aicinās apgūt pilsētas vidi un izcels dažādas urbānās pērle.

Tāpat raidījuma saturā būs arī atsevišķi stāsti, ko veidos jaunie režisori un operatori no Baltijas kinoskolām, bet TE galvenā režisora pienākumus pildīs Uģis Olte, bet par vadošo operatoru izvēlēts Valdis Celmiņš

Pirmais TE raidījums būs redzams jau 25. decembrī LTV1 plkst. 18.30, kurā kopā ar Paulu Timrotu būs iespēja inspicēt Rēzeknes apkārtni un ar Daces Grimzes un Māra Oltes palīdzību noskaidrot baltā sviesta noslēpumus Rucavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!