Foto: Vida Press
Amerikāņu repere Nikija Mināža (attēlā) iepriecinājusi fanus, uz Ziemassvētku pasākumu ierodoties tik apspīlētā un dziļi dekoltētā tērpā, ka tā augšdaļas šķēlums robežojās ar viņas krūšu galiem, bet ikvienu pēcpuses līniju izcēla cieši piegulošās bikses.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, izaicinošo kaķsievietes tērpu hita The Super Bass izpildītāja bija izvēlējusies uz pašas rīkoto svētku pasākumu Ņujorkā.

30 gadus vecā Mināža lepni pozēja fotogrāfiem, ierodoties uz pasākumu Christmas Extravaganza, bet klātesošie pamanīja, ka daudz netrūka, lai viņas atsegtās krūtis pārkāptu piedienības robežu. Tomēr Trinidadā dzimusī dziedātāja veiksmīgi nokļuva zāles iekštelpās, kur norisinājās viņas vadītā ballīte.

Ekstravagantā mūziķe šogad arī būs galvenā zvaigzne Jaungada pasākumā Lasvegasas klubā PURE, tādējādi noslēdzot viņai ārkārtīgi veiksmīgo gadu, kurā albums Pink Friday: Roman Reloaded ieguva vairākkārtēju platīna diska statusu ASV un Lielbritānijā.

Popularitātes zenītā esošā Mināža par piedalīšanos PURE pasākumā nopelnīs piecus miljonus ASV dolāru - par vienu miljonu vairāk nekā dziedātāja Bejonsa, kura vadīs līdzīgu ballīti konkurējošajā Lasvegasas izklaides vietā Wynn Hotel.

Foto galerijā: Nikija Mināža minētajā pasākumā, kā arī ieskats viņas brīnumainajās pārvērtībās pēdējā gada laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!