Foto: Privātais arhīvs

Neraugoties uz pieņēmumu, ka dažādos šovos izveidojušos pāru attiecības ar ilgu mūžu nelepojas, pērngad populārā TV šova Saimnieks meklē sievu gaišākajam pārim - Gunitai Briedei un Kasparam Vaikulim (abi kopā attēlā) - šaubas par savstarpējo jūtu patiesumu nav radījusi arī sastapšanās ar ikdienas rūpēm.

"Tā kā jau pašā attiecību sākumā mums ar Kasparu nebija "rozā briļļu", šobrīd nav jāsatraucas par to iespējamo nokrišanu. Mēs jutām nevis izslavēto iemīlēšanās "lidojuma" fāzi, bet gan spēcīgu iekšējo saskaņu, savstarpējo harmoniju un mieru, un šīs izjūtas nav mazinājušās arī tagad.

Protams, ik pa laikam jau atklājas kas tāds, ko sākumā otrā neesi pamanījis - kādi sīkumi ārienē vai rakstura īpašības. Ik pa laikam jau arī paši sevī ieraugām ko jaunu, jo cilvēks jau katru mirkli mainās, un nekas nav pastāvīgs un vienveidīgs.

Atklājot sava ego īpatnības, vien arvien spēcīgāka kļūst vēlme šo savu "es" zaudēt un iznīcināt, lai iegūtu pilnīgu iekšējo brīvību," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Gunita.

"Arī mūsu sadzīvē nekas nav mainījies, jo mani un Kaspara uzskati un domas sakrīt. Mēs esam ļoti līdzīgi, tāpēc mums kopā ir viegli, un nav sevi jātērē sadzīviskos strīdos. Domāju, ka tādiem cilvēkiem, kādi esam mēs abi, laikam pat būtu neiespējami sastrīdēties, jo mēs pieņemam notiekošo un cilvēkus tādus, kādi tie ir.

Galu galā vienīgais faktors, kas rada problēmas, ir cilvēku attieksme un uzskati, ar kādu tie raugās uz dzīvi. Tas, kā katrs jūtas, ir atkarīgs tikai un vienīgi no katra paša - no tā, kā viņa ego uztver pasauli, lietas, notikumus un pārējos cilvēkus," savos saticības pamatprincipos dalās Gunita.

Kopš rudens sākuma meitene sevi paguvusi arī pierādīt kā prasmīgu saimnieci, jo nu Kasparam piederošajā saimniecībā galvenie lēmumi tiek pieņemti, abpusēji vienojoties, kā arī Gunitai ir vairākas ieceres, kā uzlabot ikdienas dzīvi, veicinot saimniecības attīstību.

"Rudenī ļoti daudz ko paveicām, sakopjot ap māju esošo teritoriju. Esam izzāģējuši krūmus, mežrozīšu audzes, pazāģējuši vecos kokus ap māju, kā arī izpētījuši zemes un augsnes īpatnības, lai varētu saplānot pavasarī stādāmo dārzu, kurā audzēsim gan saknes, gan augļus un ogas.

Esmu arī izstaigājusi apkārtējos mežus un iepazinusi, kur nākamajā vasarā uz rudenī vērts doties un kādas meža veltes tur būs iespējams savākt. Tāpat arī izpētām un iepazīstam tuvējo apkārtni, lai noskaidrotu, kādi uzņēmumi, saimniecības un pati daba ir ap mums.

Savukārt brīvie brīži laukos ziemā rit mierīgi. Kaspars ir iemācījies šo to jaunu ģitārspēlē, bet es aizraujos ar adīšanu. Nekas liels jau te nenotiek, jo gan daba, gan cilvēki atrodas, tā teikt, miera periodā," skaidro Gunita.

Garie vakari pārim arī devuši laiku, lai izplānotu kāzas, kuras gaidāmas jau šovasar. "Par kāzām esam nolēmuši, ka tās varētu notikt kaut kad šā gada augustā. Salaulāsimies pie jūras. Tas gan noteikti nebūs Jūrmalā, jo tur ir pārāk daudz cilvēku. Nerīkosim neko lieku, būs vien paši tuvākie," iecerēs dalās jaunā līgava.

Tāpat Gunitai ir arī savi nākotnes plāni, un meitene ir apņēmības pilna uzlabot saimniecības darbību, kā arī papildināt savas zināšanas tās uzturēšanai.

"Vēlos apgūt jaunas zināšanas, kas ļaus ekonomiskāk un ekoloģiskāk saimniekot. Tāpat gribu arī apgūt mājražošanu, piemēram, uzzināt, kā pagatavot saimniecības, mazgāšanas un kosmētiskos līdzekļus no dabas veltēm, mazāk patērējot ķīmiskos un dabai kaitīgos materiālus.

Savukārt, kad būs iedvesma, ar Kasparu vēlamies arī biežāk spēlēt ģitāru, lai iemācītos kādu jaunu skaņdarbu," atklāj Gunita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!