Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē skatītāju vērtējumam tika nodots kulinārijas raidījumu cikla Esi gardēdis trešās sezonas pirmais raidījums, kurā kopā ar raidījuma jauno vadītāju Gundegu Skudriņu virtuvē rosījās dziedātāja Linda Leen (attēlā).

Esi gardēdis savu jauno sezonu iesāka ķīniešu jaunā gada noskaņās, un raidījuma gaitā Linda Leen paguva demonstrēt ne tikai savas kulinārās iemaņas un raksturot ēst gatavošanas paradumus, bet arī atklāja, ka brīvajos brīžos labprāt eksperimentē ar dažādām receptēm, kā arī kā savas labās fiziskās formas galveno noslēpumu minēja mērenību ēdienu baudīšanā.

Pirmajā ēdienā dziedātāja pagatavoja īpašus spēka salātus no spinātiem, pīniju riekstiem, avokado, cietā siera un apelsīnu sulas, savukārt kā pamatēdiens galdā tika celts dārzeņu un sēņu risotto, kura recepti Linda Leen apguvusi Sicīlijā no kāda itāļu drauga mātes.

Pēc ēdienu pagatavošanas Skudriņas un Lindas Leen kompānijai pievienojās arī aktrise Marija Bērziņa, kura, baudot dziedātājas sagatavoto maltīti, atklāja arī kādu interesantu faktu - ar Lindu Leen Bērziņa iepazinusies jau pirms piecpadsmit gadiem, abām kārtojot iestājeksāmenus Latvijas Kultūras akadēmijā Dramatiskā teātra aktiera mākslas fakultātē.

Kā izrādās, ar pirmo reizi iestājeksāmenus nav izdevies nokārtot nevienai no pretendentēm, savukārt otrajā reizē tos izturējusi gan Bērziņa, gan Linda Leen, tomēr pēdējā brīdī dziedātāja no iespējas kļūt par aktrisi tomēr atteikusies, savu dzīvi izvēloties saistīt ar mūziku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!