Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā leģendām apvītā pašmāju dziedātāja Kombuļu Inese jeb Inese Saulīte (attēlā) sociālajā tīklā Draugiem.lv izsūtīja palīgā saucienu – viņai bija nepieciešami pieci lati, bet liels bijis populārās mākslinieces pārsteigums, kad lūgums nav guvis praktiski nekādu atsaucību.

Otrdienas, 12. februāra, vakarā Ineses problēmai un tās radītajai ķēdes reakcijai uzmanību pievērsis arī TV3 raidījums Bez tabu - pie raidījuma veidotājiem vērsies kāds Draugiem.lv lietotājs, kuru Ineses vēstule darījusi aizdomīgu, liekot domāt, ka tas ir kāds viltvārdis, kurš no lētticīgiem ļautiņiem grib izkrāpt naudu.

"Rakstu tev, jo ir tā, ka īsti nezinu, kam rakstīt. Situācija ir reāli stulba, bet cits nekas man neatliek. Ir tā, ka man ir nepieciešami pieci lati, jo vienkārši esmu iesprūdusi mājās un netieku pat uz banku, lai naudu izņemtu.

Es nezinu, varbūt tev ir un tu vari man pārskaitīt, un varbūt zini, kas varētu reāli palīdzēt. Es noteikti aizskaitīšu atpakaļ, tiklīdz tikšu līdz bankai, jo te, Priekulē, banku vispār nav," bija teikts vēstulē, kurai bija pievienots arī Ineses bankas konta numurs un personas kods.

Tiesa, kā noskaidrojis raidījums Bez tabu, Inesei šajā gadījumā patiesi bijusi tik grūta situācija, ka nācies pēc palīdzības vērsties pie saviem faniem, bet viņas aicinājumam atsaucies tikai viens cilvēks.

"Cilvēki apmulst, jo nezina, kam ticēt, jo ir desmit tādas Ineses un viņi nezina, kura ir īstā," savu fanu atturību skaidrojusi pati Inese, kura ir sašutusi ne tikai par viltus profiliem draugos, bet arī par profilu Twitter tīklā, kur viņas vārdā kāds raksta nekrietnības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!