Foto: AP/Scanpix

Sestdien, 2. martā, Maskavas koncertzālē Барвиха Luxury Village notika skaistumkonkursa Mis Krievija 2013 fināls, un par šī gada skaistāko sievieti Krievijā izraudzīta 18 gadus vecā studente no Meždurečenskas pilsētas Elmira Abdrazakova (attēlā).

Balvā uzvarētāja ieguva 100 000 dolāru, jaunu automašīnu, apmaksātas studijas jebkurā pasaules augstskolā, kā arī iespēju savu valsti pārstāvēt starptautiskajos konkursos Miss Universe un Miss World.

"Nav iespējams aprakstīt, ko es šobrīd jūtu. Es neticu, ka šobrīd stāvu te un ka tas viss notiek ar mani," pēc uzvaras teica jaunā meitene, kura saņemto naudu labprāt iztērētu savas dzimtās pilsētas labiekārtošanai.

Tāpat Elmira atzinusi, ka visgrūtākais viņai šajā konkursā bijis staigāt augstpapēžu kurpēs, jo viņa neesot nekāda modele, bet gan vienkārša studente (meitene mācās Sibīrijas Satiksmes un transporta universitātē).

Fināla šovu vadīja Gariks Martirosjans un Sergejs Svetlakovs, bet konkursa žūrijā sēdēja dziedātājs Dmitrijs Maļikovs, dizaineris Valentīns Judaškins, tenisiste Anastasija Miskina, "Mis Universe 2012" titula ieguvēja Olīvija Kalpo un citi.

Otro un trešo vietu konkursā ieguva attiecīgi Anastasija Jazikova no Jaroslavļas un Irina Tumanova no Kalmikijas, un arī viņām būs iespēja bez maksās studēt jebkurā no pasaules augstskolām.

Papildinājums: tā kā ne tikai Latvijā cilvēki neieredz, ja kāds ir par viņiem skaistāks vai veiksmīgāks, jaunajai titula ieguvējai nācās dzēst savu profilu no sociālā tīkla ВКонтакте - īsi pēc uzvaras viņa tika "aplaimota" ar tūkstošiem pretīgu komentāru par seju un izcelsmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!