Foto: AFP/Scanpix
Slavenā amerikāņu dziedātāja Tīna Tērnere (attēlā), kura pagājušajā gadā nosvinēja savu 73. dzimšanas dienu, paziņojusi, ka gatavojas kāzām – to viņa darīšot, kolīdz iegūs Šveices pilsonību.

Par popmūzikas zvaigznes vīru kļūs vācu mūzikas producents Ervīns Bahs, kurš par viņu ir divdesmit gadus jaunāks. Pāris ir kopā jau 27 gadus, bet tagad abi ir nolēmuši savu savienību reģistrēt oficiāli.

Ar savu pirmo vīru Aiku Tērneru dziedātāja iepazinās piecdesmito gadu vidū. Pāris kopā nodzīvoja 16 gadus, bet šī laulība nebija laimīga - 1976. gadā tika noformēta šķiršanās, bet Tērnere paziņoja, ka vīrs viņu visus šos gadus ir pazemojis gan morāli, gan fiziski.

Desmit gadus pēc šķiršanās Tērnere iepazinās ar Bahu, un deviņdesmito gadu vidū viņi sāka dzīvot kopā. 1998. gadā viņi pārcēlās uz dzīvi Šveices pilsētā Kisnahtā, kas atrodas netālu no Cīrihes.

Šogad "rokenrola vecmāmiņa" paziņoja, ka atsakās no ASV pases un cer iegūt Šveices pilsonību, bet tagad kļuvis zināms par laulībām.

Kā intervijā žurnālam Vogue pastāstījusi dziedātāja, uz svinīgo ceremoniju viesiem būs jāierodas baltos uzvalkos. Kāzas notikšot viņas mīļajā Kisnahtā, bet pati dziedātāja šobrīd jūtoties tik laimīga, kā vēl nekad iepriekš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!