Foto: DELFI

Pašmāju androgīnais modelis un modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs (attēlā) vienmēr seko līdzi tam, kā viņš izskatās – ne tikai apģērbā, bet arī ķermeņa skaistumkopšanā. Silto gada sezonu, kad cilvēki sāk atkailināties, modelis sagaida ar skūtām kājām.

"Es kājas skuju vienmēr, kad grasos vilkt svārkus vai šortus. Tas ir tikai normāli, ka vēlos parūpēties par to, lai manas kājas ir gludas.

Siltajā laikā meitenes un ne tikai sāk no skapja vilkt laukā īsos šortiņus un kleitiņas, bet, teikšu godīgi, īpaši labi neizskatās bālas, zilumainas kājas. Spalvainas kājas šo skatu padarītu vēl vairāk acij netīkamu. Ja sieviete izvēlas šādu apģērbu, kājām obligāti jābūt gludām," DELFI Izklaide stāsta modes blogeris.

Modelis stāsta, ka viņš nedodas uz vaksācijas procedūrām un neizmanto epilatorus - viņš kāju skūšanas procedūru veic mājās, pirms došanās ikdienas darbos.

"Es lietas nesarežģīju. Ja pa dienu gaidāms kāds pasākums, no rīta ar skuvekli noskuju savas kājas, lai tās ir gludas un koptas.

Nekādus losjonus vai krēmus pēc tam nelietoju un necīnos pret ieaugušiem matiņiem, kas citiem mēdz būt problēma.

Īpaši par kājām ieteiktu parūpēties meitenēm, jo daudz glītākas ir koptas kājas," uzskata Barišņikovs.

Vaicāts, vai par kāju skūšanu vajadzētu padomāt arī vīriešiem, Jaroslavs prāto, ka tas ir atkarīgs no katra cilvēka individuāli.

"Es zinu, ka daudzi sportisti skuj kājas. Man, personīgi, pret to nav iebildumu, un tas neliekas nekas ārkārtējs. Tas ir normāli, ka cilvēks, neatkarīgi no tā, vai ir vīrietis vai sieviete, parūpējas par gludām kājām. Arī es to daru," saka blogeris.

Androgīnā modeļa paziņojums Twitter profilā par skūtajām kājām gan izraisījis cita modes blogera, Denisa Ševeļova, atbildes reakciju - Deniss angļu mēlē Jaroslavam atbild, ka viņam tūlīt kļūs nelabi, bet pēc tam savu ziņu vēl papildina ar jautājumu, vai Barišņikovam vispār ir ķermeņa apmatojums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!