Foto: F64

Piektdien, 24. maijā, Vērmanes dārzā tika dots starts trīs dienas ilgajiem alus svētkiem Latvia Beerfest 2013, kura ietvaros rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja gan nobaudīt visdažādākās alus šķirnes, gan piedalīties dažādās kulturālās, izklaidējošās un sportiskās atrakcijās.

"Tie būs svētki ikvienam. Esam parūpējušies, lai Vērmanes dārzā labi justos jebkura temperamenta, gaumes un vecuma apmeklētājs.

Latvia Beerfest redzu kā svētkus, kurā, apvienojot spēku, atraktivitāti, inteliģenci un tautas humoru, pulcējas ikviens ģimenes loceklis un katrs tajā atrod sev tīkamāko nodarbi un atpūtas iespēju," norādījis alus festivāla izklaidējošās daļas producents Aigars Dinsbergs.

Svētku programma ir ļoti plaša - trīs dienu laikā Vērmanes dārzā uz trim festivāla skatuvēm kāps dažāda stila grupas, priecējot gan rokmūzikas un šlāgeru cienītājus, gan citu žanru piekritējus.

Pasākuma ietvaros uzstāsies tādas muzikālās apvienības kā Klaidonis, Colt, brāļi Auzāni un Slavenais Jersikas orķestris, Čigānzēni, Triānas parks, PeR, Bermudu divstūris un daudzas citas, bet svētdienas vakarā alus festivālu noslēgs grupas Pērkons koncerts.

Tāpat sarūpētas dažādas atrakcijas - Vērmanes dārzā notiks virves vilkšanas sacensības, būs iespēja piedalīties bučošanās turnīrā, skaļākās rīkles sacensībās un citās izklaidēs, bet ar pilnu festivāla programmu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!