Foto: DELFI

Leģendārais zīmols Martini šogad svin 150 gadu jubileju, tādēļ par godu svarīgajam notikumam aizvadītās nedēļas nogalē kluba Just bāra terasē tika sarīkots burziņš itāļu stilā. Ar šo pasākumu tika atklāta ballīšu sērija, kas turpināsies visas vasaras garumā.

Kā ierasts, uz svarīgo notikumu bija ieradušies arī populārāki latvieši un viņu draugi - mūziķis Roberto Meloni, dejotāja Aleksandra Kurusova, dziedātāja Laura Raila, dejotāju pāris Viola Abramova un Rihards Mailītis, aktieris Andris Bulis un citi.

Viesi terasē nesteidzīgi malkoja Martini īpašos kokteiļus, baudīja patīkami silto vakaru un zīmola sagatavotās izklaides.

Martini savā 150. jubilejas gadā ikvienu aicina izdzīvot saukļa "Veiksme ir attieksmē" filozofiju. Par godu šim sauklim radīta īpaša Facebook aplikācija 150 Formulas. Martini sola pārsteidzošas balvas tiem, kuri spēs radīt savas personīgās formulas, izsakot savu "Veiksme ir attieksmē" filozofiju.

Galvenajā balvā tiek solīts krāšņs ceļojums uz Komo ezeru Itālijā ar ekskluzīvu VIP apkalpošanu, stilīgu modes dizaineru tērpu vai Martini komplektu jautriem brīžiem. Konkursa pieteikumus vērtēs žūrija, kuras sastāvā ir arī aktieris Andris Bulis.

Konkursā piedalīties nolēmis arī dziedātājs Roberto, kura "Veiksme ir attieksmē" formula ir sekojoša: "Mana 150 formula ir šāda: 1 - glāze ar ledu, 5 - pudeles Martini, 0 - stress. Dzīvo un priecājies!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!