Foto: Publicitātes foto

Par godu medicīnas darbinieku dienai aizvadītās nedēļas nogalē rīdzinieku iemīļotajā ballīšu vietā Coyote Fly tika sarīkota ballīte My Medicine, kurā nerātnas dejas un pikantus priekšnesumus ekskluzīvajā Ambulance šovā sniedza kluba go-go meitenes.

Vakars izvērtās visai karsts un pikants - trūcīgi ģērbtās kluba meitenes imitētos medmāsiņu kostīmos sniedza kārdinošus priekšnesumus, savukārt viena no go-go meiteņu dejotājām sevi prezentēja jaunā ampluā - kā dīdžejmeiteni ar vārdu Dj Boomdoll.

Nerātnās medmāsiņas "sadakterēja" kluba apmeklētājus, arī Lieni Brikousku jeb seksīgo Lee, kura šobrīd ballītes apmeklē arvien retāk, jo ir bērniņa gaidībās un trenē vagīnu.

Uz skatuves pikantās ambulances darbinieces demonstrēja priekšnesumus no slimnīcu dzīves, bet pie kluba ieejas viesus sagaidīja imitēta ambulances automašīna - balts BMW.

Tovakar savas diskžokeja prasmes demonstrēja arī Markus Riva, PM2theAM un Eddy Cube. Markus Riva nesmādēja arī piedalīšanos fotosesijā kopā ar medmāsiņām, un draiskie jaunieši pozēja ambulances automašīnā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!