Foto: DELFI

Jauniņā dziedātāja un bijusī šova Okartes skatuve dalībniece Kristīne Šomase (attēlā), kura šovasar absolvēja 12. klasi, savos sociālajos tīklos šīs nedēļas sākuma ziņoja, ka laikam būšot jāprecas. Kā izrādās, Jāņu naktī viņa saņēmusi bildinājumu.

"Svētkos saņēmu bildinājumu no puiša, ar kuru tikko biju iepazinusies. Ej nu saproti - pa īstam viņš to bija domājis vai tikai jokoja. Katrā ziņā - plusiņš šim cilvēkam par uzdrošināšanos," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Kristīne.

Lai gan jaunā dziedātāja atzīst, ka gribētu apprecēties, un, ja bildinājums izteikts īstajā vietā un laikā, tas ir pat ļoti apsveicami, viņai tomēr šķiet, ka mūžu nodzīvos bez vīra.

"Man ir tāda sajūta, ka palikšu vecmeitās. Es labprāt kādreiz apprecētos, taču neesmu pārliecināta, ka man tas izdosies. Pat nezinu, kāpēc man tā šķiet. Nu, man vismaz ir mans suņuks. Katrai tipiskai vecmeitai ir kāds dzīvnieciņš mājās," jautri saka Kristīne.

Lai gan cilvēki ir dažādi un viss ir atkarīgs no konkrētā mirkļa izjūtām, dziedātājai pašai šķiet, ka, pirms tiek noslēgta laulība, cilvēkiem vajadzētu dzīvē nostabilizēties.

Kristīne arī piebilst, ka viņas paziņu lokā nav daudz pāru, kuri būtu nolēmuši precēties, taču patīkamu pārsteigumu viņai nesen sagādājusi labākā draudzene.

"Biju ļoti pārsteigta, kad labākā draudzene pateica, ka nākamajā vasarā nolēmusi ar savu puisi apprecēties. Vēl lielāks pārsteigums bija tad, kad viņa pateica, ka vēlas, lai kāzās esmu vedējmāte. Ļoti priecājos par viņu," noslēgumā saka mūziķe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!