Foto: Scanpix

Leģendārās britu rokgrupas Black Sabbath līderis Ozijs Osborns (attēlā) atzinies, ka jaunībā bijis zaglis. Taču viņš nepievērsās noziedzībai tāpēc, ka darīja to pārāk slikti.

"Es biju nevis labs zaglis, bet gan sasodīts idiots," Ozijs stāstīja britu žurnālam ShortList.

"Es reiz gribēju nozagt televizoru. Dabūju to pāri sētas mūrim, taču nokritu, un aparāts uzgāzās man uz krūtīm," atceras Osborns. "Es nevarēju to sasodīto lietu dabūt no sevis nost, tāpēc bija jāapliek guļam, kamēr mani pieķēra. Es gribēju būt televīzijā, taču beigu beigās TV bija uz manis."

64 gadus vecais rokeris atklāja, ka zadzis tāpēc, lai varētu aizbraukt no dzimtās Birmingemas. Taču zagļa gaitām punktu pielikusi daudzkārtējā pieķeršana.

"Es centos būt zaglis, taču man nekas nesanāca. Mani visu laiku pieķēra," viņš atzina. "Es ielauzos kādā veikalā, un mans īkšķis bija izlīdis no nolādētā cimda. Tik gudrs nu es biju. Es nesapratu, ka policija vainīgos atrod pēc pirkstu nospiedumiem."

"Es zagu visu, ko vien varēju pārdot, - zīdaiņu drēbes, sagrabējušu pensionāru mantas. Es droši vien izskatījos nepārspējami bārā ar mazuļu vestītēm pilnu maisu," smejas dziedātājs.

Kā jau ziņots, Black Sabbath oriģinālais sastāvs - Osborns, Tonijs Aiommi un Gīzers Batlers (bez Bila Vora) - šomēnes laida klajā pirmo albumu 35 gadu laikā. Tas sasniedza kā Lielbritānijas, tā arī ASV albumu topa pirmo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!