Foto: DELFI
Populārā pašmāju deju mūzikas izpildītāja LieneCandy (attēlā) aizvadītās nedēļas nogali pavadījusi ar nepatīkamām izjūtām - viņa saindējusies ar ēdienu, kā rezultātā 18 stundas mocījusies ar vemšanu un regulāri devusies uz tualeti.

"Vakar vakarā restorānā apēdu liellopu gaļas tartaru. No pulksten 5:30 mana dzīve griežas ap tualeti. Ēdiena saindēšanās nav fun," par nedienām ar pārtiku savos sociālajos tīklos aizvadītās nedēļas svētdienā ziņoja Liene.

Mūziķe neslēpa savas skumjas, ka mocību dēļ viņai diena jāizsvītro no dzīves, jo nav iespējams veikt ieplānotās lietas. Liene pie saviem draugiem un atbalstītājiem sociālajos tīklos vērsās ar lūgumu pēc palīdzības - kā vemšanu pārvarēt.

"Saņēmu daudz padomu. Nu jau atkal esmu tikusi uz kājām un varu strādāt. Vislabākais līdzeklis pret saindēšanos ar ēdienu izrādījās visparastākā oglīte, kura mani atkal izārstēja," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Liene.

Dziedātājas jautājums par to, kā cīnīties ar saindēšanās izraisīto vemšanu, ātri vien sasniedza dzirdīgas ausis. Vairāki Lienes sociālo tīklu sekotāji viņai deva dažādus padomus, kā nepatīkamās izjūtas un vemšanu pārvarēt.

Cilvēki mūziķei ieteica dzert ūdeni, lai izskalotos sliktās lietas, apēst vismaz piecas oglītes tabletes vai arī ārstēties ar Enterolu, savukārt daži gudrinieki spriedelēja, ka šī Lienei būs mācība, ka nevajag ēst jēlu gaļu.

"Varbūt, bet es uzskatu, ka arī pavāriem vajadzētu vairāk sekot roku higiēnai un tīrībai, gatavojot ēdienu," ir pārliecināta Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!