Foto: Publicitātes foto

17. augustā notiks skaistumkonkursa Mis un misters Rēzekne 2013 fināls, bet pagaidām desmit skaistākie šīs pilsētas puiši un meitenes aktīvi gatavojas izšķirošajai cīņai.

Pirmā atlase notika jau maijā, un tajā varēja piedalīties neprecēti, vismaz 18 gadus veci Latvijas pilsoņi bez bērniem. Saskaņā ar nolikumu meiteņu augumam bija jābūt vismaz 170 cm, puiši augumam - virs 180 cm.

Rezultātā desmit skaistāko rēzekniešu sarakstā iekļuva: Diāna Aniščenko, Guna Mežule (attēlā), Kristīne Rancāne, Laura Skutāne, Sanda Stikute, Artūrs Šķirmants, Nikolajs Sergejevs, Romāns Spradzenko, Roberts Mitrevičs un Grigorijs Ščelkunovs.

Šajās dienās jaunieši paguvuši izmēģināt teju visas skaistumkopšanas procedūras, jājuši ar zirgiem, trenējušies cīņas mākslās, pozējuši peldkostīmos un darījuši daudz citu aizraujošu lietu.

Kā informē pasākuma organizatori, laikā pirms fināla jauniešiem vēl daudz notikumu priekšā jāpiedalās Rēzeknes pilsētas svētkos, orientēšanās sacīkstēs Skrējiens pēc titula, jāpozē foto un video kameru priekšā.

Savukārt 6. augustā plkst. 15.00 ARPC Zeimuļs visi interesenti tiek aicināti apmeklēt preses konferenci un iepazīties ar Rēzeknes skaistumkonkursa finālistiem tuvāk - jaunieši iepazīstinās ar savām idejām, kuras varētu īstenot, lai uzlabotu dzīvi savā pilsētā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!