Foto: DELFI

Pirmdienas, 26. augusta, vakarā TV3 un Kanāla 2 skatītāju vērtējumam tika nodots pirmais šova Jaunā talantu fabrika koncerts, kurā uzvaras laurus plūca jaunākā šova dalībniece – Elizabete Skrastiņa.

Pirmo koncertu atklāja Aminata, kura izpildīja Jāņa Stībeļa kompozīciju Tikai tev, otrais uz skatuves kāpa ceļu būves inženieris Edgars Gusts ar dziesmu Par rozēm, bet Rita izpildīja kompozīciju Vēl.

Gunta žūrijas simpātijas mēģināja iekarot ar grupas Labvēlīgais tips dziesmu Es piezīmēšu tev ūsas un atraktīvu šovu, bet par "latviešu Džastinu Bīberu" dēvētais Rihards izpildīja Arņa Medņa kompozīciju Radio, radio

Ieva bija nolēmusi dziedāt pašas radītu dziesmu, ko meitene veltīja saviem tuviniekiem, Pāvels bija izvēlējies Raimonda Paula dziesmu Kad saule aiziet, ko izpildīja divās valodās un no žūrijas saņēma 39 punktus, bet Elizabete žūriju apbūra ar Imanta Kalniņa dziesmu Rakstu raksti.

Meitenes izpildījums apbūra žūrijas locekļus, bet vienīgais, kuram bija iebildumi pret meitenes priekšnesumu, bija vokālais pedagogs Edgars Kramiņš - viņš ne tikai nosmādēja Elizabetes dziedājumu, bet arī viņas izskatu un pedikīru. Tiesa, tas meitenei netraucēja saņemt 39 punktus.

Dāvis izpildīja dziesmu Dzīve bez apstājas, Guna bija izvēlējusies kompozīciju Rozā lietus, Ilze uzstājās ar Zigmara Liepiņa dziesmu Vēl nav par vēlu, bet koncertu noslēdza Mārtiņš ar Renāra Kaupera kompozīciju Mana dziesma.

Žūrijā kopā ar šova dalībnieku mentoriem - Jolantu Gulbi-Paškeviču, Donu un Kramiņu - atklāšanas koncertā rosījās arī dziedātājs Normunds Rutulis.

Vismazāko punktu skaitu žūrijas un skatītāju balsojuma kopvērtējumā saņēma Guna un Rita, kuras jau otrdienas vakarā sēdīsies uz izbalsošanas līnijas. Tas, kurš meitenēm pievienosies, tiks noskaidrots iekšējā balsojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!