Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties rudenim, ar jaunu sparu atsākas izklaides Rīgas naktsdzīves baudītāju iecienītākajās vietās – īpaši skaļa un atraktīva ballīte aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās klubā Coyote Fly.

Sestdienas vakarā sadarbībā ar tekilu Jose Cuervo klubā uzstājās vācu electro&house mūzikas projekts Bodybangers, kam šī bija pirmā viesošanās Latvijā.  

Vācu muzikālā apvienība, kurā darbojas divi dīdžeji un producenti, dibināta 2007. gadā, un šajā laikā tā stabili iekarojusi vietu Vācijas mūzikas tirgū un ārpus tā robežām.

"Šobrīd ir grūti iedomāties kaut vienu dīdžeja setu, kurā nebūtu iekļauta kāda no Bodybangers dziesmām. Tāpat viņi ir veidojuši neskaitāmus remiksus daudzām pasaules deju mūzikas zvaigznēm, kurus iekļauj savos dīdžeju setos," viesus slavēja Coyote Fly pasākumu producents DJ Gustavito.

Viesojoties Rīgā, Bodybangers uzstājās kopā ar dziedātāju Viktoriju Kernu, un, kā pirms tam solīja pasākuma organizatori, šī bija iecerēta kā lieliska vasaras noslēguma ballīte.

Burziņa apmeklētājiem nenācās vilties - visas nakts garumā klubā valdīja liela līksmība un netrūka ne pikantu dejotāju priekšnesumu, ne tekilas dzeršana no meiteņu un puišu vēderiem, ne citas izklaides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!