Foto: Privātais arhīvs

Par efektīgu blondīnu pārtapis dziedātājs un puišu grupas Latte bijušā dalībnieka Ainara Bumbiera mīļotais vīrietis Sandris Mikuda (attēlā), kurš šīs vasaras sākumā pameta Latviju, lai dotos peļņā uz Angliju.

Jaunajā vidē Sandris iejuties labi - viņš pamanījies atrast darbu un regulāri savus sociālo tīklu sekotājus aplaimo ar dažādiem attēliem no ikdienas gaitām Anglijā. Aizvadītās nedēļas nogalē viņš arī atrādījis bildes, kurās iemūžinājis, kā mājas apstākļos balinājis matus.

Šī gada maijā Sandris, kuru daba ir apveltījusi ar blondu matu ērkuli, mainīja imidžu un pārtapa par brunetu, taču tagad atkal nolēmis atgriezties pie sava ierastā izskata un galvas rotu izbalinājis platīnblondu.

Lai iegūtu iecerēto platīnblondo toni, Sandrim divas reizes nācies balināt matus, un viņš, protams, par to arī informējis savus draugus Instagram fotoblogā.

Kā vēsta Mikuda, tik vienkārši vis neesot no tumšiem matiem atgriezties pie gaišiem. Pēc pirmās balināšanas reizes mati bijuši iedzeltenā tonī, tādēļ  jau nākamajā dienā viņš vēlreiz tos izbalinājis mājas apstākļos.

Šobrīd ar iegūto rezultātu Sandris ir apmierināts, un pie viena no attēliem viņš arī sniedzis komentāru, ka "blondā karaliene beidzot atkal ir atgriezusies pilsētā".

Sandra jauno imidžu atzinīgi novērtējusi kāda paziņa, kura neslēpj, ka pat nedaudz apskauž puisi par viņa jauno matu toni. Mikuda pateicās par izteikto komplimentu, taču arī piebilda, ka pēc balināšanas procedūrām mati esot pamatīgi sabojāti, tādēļ vajadzēs ieguldīt laiku, lai tos atkal atveseļotu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!