Foto: Publicitātes foto

Dejotājas no Maskavas striptīza kluba Golden Girls laidušas klajā kalendāru, ko viņas veltījušas Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, un projekts, kura nosaukums ir "Make love – not war", atspoguļo Sīrijas militārā konflikta tēmu.

Kopumā projektā piedalījušās 20 kluba dejotājas, un katrs gada mēnesis ilustrēts ar kādu nozīmīgu saukli, piemēram, "Planēta glābts no kariem, paldies par to Putinam", "Meklējiet ķīmiju attiecībās, nevis Sīrijā", "Spridziniet uz deju grīdām, nevis mājas" utt.

Kāda seksīga blondīne ar zaķa ausīm godīgi atzīstas: "Es nezinu, kas tā tāda Sīrija ir, bet vienalga nevēlos, lai to bombardētu".

Pašas meitenes, protams, uzskata, ka starp visu pasaules valstu vadītājiem lielākais miera nesējs ir tieši Putins, jo, pateicoties viņam, karš ar Sīriju vēl nav sācies.

Kā stāsta idejas autori, tas nav paredzēts kā komerciāls projekts - tiks izdots ierobežots kalendāru skaits, ko izdalīs kluba apmeklētājiem. Protams, eksemplārs tiks nosūtīts arī Putinam, bet esot padomā to iztulkot arī angliski un aizsūtīt Barakam Obamam.

"Zinu, ka daudzi nenoticēs tam, ka mūsu meitenes vispār kaut kas interesē, un saprotu, kādi stereotipi sabiedrībā valda par striptīza dejotājām. Tieši tāpēc es meitenēm sāku jautāt, vai viņas kaut ko zina par situāciju Sīrijā, un izrādījās, ka tas viņas interesē," krievu mediji citē kluba īpašnieks Sergeja Lī vārdus.

Biznesmenis uzskata, ka šis kalendārs ir "lielisks veids, kā sabiedrībai parādīt, ka striptīza dejotājas ir daudz saturīgākas, nekā par viņām pieņemts domāt".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!