Foto: Vida Press

Leģendārais amerikāņu aktieris Als Pačino nesen uzsācis mīlas romānu ar argentīniešu aktrisi Lūsiju Solu (abi kopā attēlā), un, kā uzsver ārvalstu mediji, neraugoties uz 40 gadu lielo vecuma starpību, pāris kopā izskatās lieliski.

Uz nesen notikušo "Emmy" balvu pasniegšanas ceremoniju Nokia Theatre telpās Losandželosā 73 gadus vecais aktieris un viņa 33 gadus vecā draudzene bija ieradušies, gluži kā pusaudži saķērušies rokās.

Als un Lūsija pozēja foto kameru priekšā, nemitīgi smaidīja, Pačino draudzenei visu laiku kaut ko čukstēja ausī un izskatījās daudz jaunāks par saviem gadiem.

Intervijā žurnālistiem aktrise izteicās, ka sapņo par bērniņu no Pačino, bet par laulībām nebilda ne vārda - ir labi zināms, ka Pačino, kurš nekad nav bijis precējies, pēc šādām runām ātri vien pārtrauc attiecības.

Lai gan Pačino vienmēr centies savu privāto dzīvi turēt noslēpumā, viņa ilgās siržu lauzēja karjeras laikā bijuši vairāki desmiti skaistuļu, tiesa, tikai draudzeņu, nevis sievu kārtā.

Dažās no attiecībām dzimuši arī bērni. Pačino vecākā meita Džūlija Marija pasaulē nāca 1989. gadā, un viņas māte ir aktiermeistarības skolotāja Jana Terranta.

Savukārt šobrīd 12 gadus veco dvīnīšu Antona Džeimsa un Olīvijas Rouzas māte ir aktrise Beverlija D'Andželo, ar kuru aktierim bija vienas no ilgākajām attiecībām mūžā - no 1996. līdz 2003. gadam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!