Foto: AFP/Scanpix
Populārā amerikāņu dziedātāja Anastasija Lina Ņūkērka, plašāk pazīstami vienkārši kā Anastasija (attēlā), sekojusi aktrises Andželīnas Džolijas piemēram un piekritusi abu savu vareno krūšu amputācijai.

"Šogad man jau otro reizi diagnosticēja krūts vēzi, tāpēc nesen es pārcietu dubulto masektomiju un šobrīd atgūstos pēc operācijas," intervijā izdevumam The Daily Mail stāstījusi 45 gadus vecā dziedātāja.

Viņa tāpat arī pateikusies saviem faniem par atbalstu šajā grūtajā dzīves situācijā un atzinusi, ka ir gatava atšķirt jaunu lappusi savā dzīvē.

"Tas, ka saslimšana tika konstatēta agrīnā stadijā, jau otro reizi izglāba man dzīvību," teica Anastasija, piebilstot, ka ir nolēmusi turpināt cīņu pret ļaundabīgo audzēju.

Pirmo reizi krūts vēzis dziedātājai tika konstatēts 2003. gadā, bet pēc ķīmijterapijas kursa viņa briesmīgo slimību pieveica. Taču desmit gadus vēlāk slimība atgriezās atkal, un šoreiz jau bija jāizmanto citi līdzekļi.

Popmūzikas pasaulē Anastasija debitēja 2000. gadā un kopš tā laika ir kļuvusi par ļoti veiksmīgu izpildītāju, visā pasaulē pārdodot vairāk nekā 40 miljonus savu albumu kopiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!