Foto: F64

Ceturtdien, 3. oktobrī, atklātajā jaunajā Rīgas kamerteātrī 64 krēsli ciemojās arī aktrise un pasākumu vadītāja Agnese Zeltiņa (attēlā), kura šajā vakarā bija rotājusies ar pašas darinātu rokas aproci.

"Manis pašas veidotie pirmie rotu kolekcijas paraugi jau gatavi, un šovakar es pucēšos. Kad sapnis kļūst par realitāti, sāc visam ticēt divkārt," pirms došanās uz pasākumu sociālajos tīklos bija priecājusies aktrise un solījumu turēja - ap Agneses roku bija iespaidīga aproce.

Sarunā ar DELFI Izklaidi Zeltiņa pastāstīja, ka uzsākusi individuālo biznesu, kas ir bijis sens viņas sapnis, un ceturtdienas vakarā apliktā rokassprādze ir viens no pirmajiem topošās kolekcijas paraugiem.

"Par savu rotu līniju Itālijā sapņoju jau divus gadus," atklāj Zeltiņa un atzīst, ka radīt apģērbu vai smaržas ir daudz sarežģītāk, bet juvelierizstrādājumu pasaule viņai ir tuva jau no bērnu dienām, jo aktrises tēvs bijis šī amata pratējs.

Iecerēts, ka rotās tiks izmantoti dabīgie akmeņi - materiālus aksesuāriem Zeltiņa iegādājas Itālijā, bet to darināšana uzticēta kādai meistarei Rīgā, kas godam realizē visas aktrises ieceres un skices. 

"Es vēlos, lai sievietes nēsā to, kas patīk arī man," vēlmi pašai ķerties pie rotu radīšanas argumentē aktrise un atklāj, ka jau tuvākā mēneša laikā viņas dizainētos izstrādājumus būs iespējams iegādāties internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!