Foto: DELFI

Šovā Jaunā talantu fabrika iepazītais dziedātājs Rihards Andris Bērziņš (attēlā pa kreisi), kurš arī tiek dēvēts par "latviešu Džastinu Bīberu" un iemantojis ievērojamu popularitāti pusaugu meiteņu vidū, nesēž rokas klēpī salicis – viņš filmējies jauniešu žurnāla Sīrups reklāmas videoklipā.

Lai gan aizvadītajā nedēļā sešpadsmit gadus vecais puisis pameta viesmīlīgās Talantu fabrikas telpas, viņš iemantojis gana lielu popularitāti, lai kļūtu par reklāmas seju - brīvsolī pavadīta vien nedēļa, taču puisis maksimāli izmantojis laiku, lai nepazustu no Latvijas šovbiznesa debesīm.

Pusaugu žurnāla Sīrups imidža reklāmā Rihards filmējies kopā ar multimākslinieka Kašera organizētā konkursa Trakie putni uzvarētāju Patrīciju Pāži, un aizvadītās nedēļas numurā, kura vāku rotā "latviešu Bībera" seja, plaši atspoguļotas reklāmas tapšanas aizkulises.

Dalība reklāmā ir tikai likumsakarīga - puisis, piedaloties Talantu fabrikā, ātri vien kļuva par meiteņu mīluli, un Rihards vienā no sarunām ar šova mentoru Donu arī atklāti pateica, ka slava viņam šķiet daudz vilinošāka, nekā mērķis kļūt par mūziķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!