Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Jūrmalas restorānā Granāts notika Latvijā pirmā starptautiskā skaistumkonkursa Miss Top of the World vietējā atlase, kurā uzvaras laurus plūca šovā Okartes skatuve iepazītā skatuves māksliniece un modele Lingita Lina Bopulu (attēlā).

Kā vēsta pasākuma organizatori no fonda IntRIGA World, par titulu Miss Top of the World Latvia 2013 kopumā cīnījās sešpadsmit pretendentes, taču līdz finālam tika tikai deviņas meitenes, no kurām tad arī tika izvēlētas tās, kuras decembrī pārstāvēs Latviju starptautiskajā sacensībā.

Pēc žūrijas vērtējuma konkursa otrajā vietā ierindojās Džeina Rimša, pirmo vietu ieguva Kristīne Viļuma, bet uzvarētājas godu un titulu Miss Top of the World Latvia 2013 saņēma Lingita. Tiesa, kopā ar viņu starptautiskajā konkursā cīnīsies arī Viļuma, kurai pasākuma organizatori piešķīra titulu Miss Baltics 2013.

Jau vēstīts, ka konkursā piedalījās arī Mežciema repera Edija Meļņa mīļotā meitene Violeta, kura nesen pieņēmusi pseidonīmu Meynell, un pievilcīgā blondīne šajā sacensībā ieguva Miss Bikini titulu.

Starptautiskais skaistumkonkurss MissTop of the World 2013 Rīgā notiks no pirmā līdz astotajam decembrim, bet šova fināla ceremonija plānota 7. decembrī naktsklubā Crystal Club.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!