Foto: DELFI

Trešdienas, 20. novembra, rītā radiostacijas BOOM FM populārākā raidījuma Suņu būda studijā viesojās šovā Jaunā talantu fabrika uzvaras laurus plūkusī dziedātāja Aminata Savodogo (attēlā ar draugu) un viņas mentors, mūziķis Dons.

Neraugoties uz raidījuma vadītāja Artusa Kaimiņa emocionālo raksturu un vēlmi dažādos veidos pavilkt uz zoba savus studijas viesus, šoreiz pārraide ritēja gana mierīgi - Aminata lielākoties klusēja, bet Dons nespēja valdīt žāvas.

Kaimiņš gan godam pildīja savu "misiju" - viņš ar dažādiem jautājumiem, agrāku interviju un filmas Elpojiet dziļi audio fragmentiem centās panākt satraukumu, bet abi studijas viesi provokācijām neļāvās, un Aminata uz raidījuma vadītāja intensīvajiem mēģinājumiem piespiest viņu runāt norādīja, ka gluži vienkārši nesaprotot, ko te vēl teikt.

Tikai raidījuma izskaņā Donam paspruka kāds skarbāks vārds - kad Kaimiņš klāstīja, ka Suņu būdu vada, lai savāktu ziedojumus jauna kostīma iegādei, mūziķis viņu apklusināja ar trāpīgu paziņojumu, ka Kaimiņš d...rš.

Tas, protams, raidījuma vadītāju sajūsmināja, un viņš metās šo vārdiņu vairākas reizes atkārtot, paralēli šausminoties, ka viena rupja vārda pateikšana ēterā varot izmaksāt līdz pat 800 latiem par reizi, kā arī centās pierunāt, lai Dons to pasaka vēlreiz.

Mūziķis gan to atsacījās darīt, bet tad, kad Kaimiņš ar šādu pašu lūgumu uzplijās Aminatai, norādīja, ka tikai puiši varot lamāties, bet dāmām neklājoties to darīt.

Kaimiņš arī neskopojās ar padomiem jaunajai skatuves māksliniecei - aktieris meitenei ieteica būt uzmanīgai attiecībās ar dzelteno presi, kā arī norādīja, ar kuriem no pašmāju mūzikas biznesa dūžiem nevajadzētu sadarboties.

"Aminata, lūdzu, nedraudzējies ar Raču," sirsnīgi lūdza Kaimiņš, bet meitenes mentoram Donam ieteica savai aizbilstamajai nelaist klāt producentu Juri Milleru un citus sliktus cilvēkus, jo tas visu sabojātu.

Atvadoties no saviem studijas viesiem, Kaimiņš paguva atzīt, ka Aminata un Dons ir iedomīgi, jo nav pateikuši viņam paldies par uzdāvinātajiem žetoniem, bet Dons pamatoti norādīja, ka vienreiz ir pateicies un negrasās to darīt neskaitāmas reizes.

"Es no visas sirds novēlu, lai tev veicas," atsveicinoties Kaimiņam vēlēja Dons, kurš raidījuma laikā bija ne tikai satraucies par aktiera kostīmā cieši iežmiegto vēderiņu, bet arī ieteicis viņam pievērsties sportam.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!