Par īstu sensāciju pasaulē, bet īpaši ASV, kļuvusi kāda vīriešu apakšveļas uzņēmuma reklāma, kurā vairāki bokseršortos tērpti stiprā dzimuma pārstāvji izpilda piedauzīgu deju pie populārās Ziemassvētku melodijas Zvaniņš skan.

Reklāmas autors ir tirdzniecības uzņēmums K-mart, kurš ar videoklipa palīdzību centies popularizēt Joe Boxer firmas vīriešu apakšveļu, un, lai to izdarītu, pieaicināti vairāki žaketēs un bokseršortos tērpti kungi, kuri mūzikas ritmā seksīgi kustina savus dzimumorgānus.

Videoklipam dots nosaukums Show Your Joe jeb "parādi savu Jāzepu", iedvesmojoties no apakšveļas zīmola, un tā odziņa ir ritmiskas kustības, kuru laikā vairāki vīrieši kustina dupšus un šūpina savus sēkliniekus, veidojot iespaidu, ka kompozīcijā dzirdamās zvaniņa skaņas rodas, tiem sitoties vienam pret otru.

Pāris dienu laikā šī reklāma video krātuvē YouTube izpelnījusies gandrīz desmit miljonus skatījumu, taču viedokļi par Ziemassvētku melodijas izpildījumu dalās - daļa sabiedrības jau pavēstījusi, ka savā mūžā nav gadījies redzēt neko pretīgāku, perversāku un atbaidošāku.

Īpaši lielu sašutumu cilvēki pauduši K-mart oficiālajā Facebook lapā, kur komentāru sadaļā pie šī videoklipa atrodami tādi viedokļi kā "aizmirstiet, ka vēl kādreiz iegriezīšos jūsu veikalā, izņemiet šo reklāmu no apgrozības" un "atrodiet kādu, kurš jums uzrakstīs labāku reklāmas scenāriju".

Tiesa, neiztrūkst arī tādi ļaudis, kuri aizstāv reklāmas veidotājus, apgalvojot, ka šis videoklips esot ģeniāls un unikāls, un kāda Ohaio dzīvojoša sieviete pat paziņojusi, ka "abas ar mazo meitiņu mīl šo reklāmu un tā ir pozitīva". Arī paši K-mart pārstāvji apgalvo, ka šajā klipā neko aizskarošu nesaskata.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!