Foto: DELFI

Daudziem jaunais gads sākas ar kādu apņemšanos, un arī modes blogeris un sabiedrisko attiecību speciālists Deniss Ševeļovs (attēlā) turpmākos mēnešus centīsies piepildīt savu mērķi – iegūt ideālas ķermeņa aprises.

Deniss nolēmis savā ikdienas ēdienkartē ierobežot dažādus saldumus un kūkas. Viens no iemesliem tam ir fakts, ka gada laikā modes sfēras darbonis pieņēmies svarā par 12 kilogramiem.

"Es jūtu, ka mans vēders nepieder man. It kā svešais elements manā ķermenī. Vienkārši izskatās briesmīgi. Jau draugi pat saka, ka man vajadzētu notievēt," sarunā ar DELFI Izklaide pastāsta Deniss, kurš nolēmis "riepu nodzīt" un atgūt iepriekšējās ķermeņa formas.

Sabiedrisko attiecību speciālists sāks ar to, ka vispirms sakārtos savu ēdienkarti, un tuvākajā laikā viņš pievērsīsies arī fiziskajām aktivitātēm. Deniss cer, ka drīz vien atgriezīsies pie 46. un S izmēra drēbēm.

"Izvairīšos no saldumiem un ēdieniem ar augstu glikēmisko indeksu. Beidzot atsākšu arī vieglas fiziskās nodarbības, ieskaitot skriešanu. Tad jau maijā redzēsim, vai būs sanācis," savos plānos dalās Deniss.

Kā stāsta modes blogeris - nav konkrēts kilogramu skaits, ko viņš vēlas zaudēt. Viņa mērķis ir no 48. izmēra atgriezties pie 46., jo šobrīd puisis nejūtas apmierināts ar savu ķermeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!