Foto: LETA

Gada sākumā uz neilgu laiku dzimtenē bija ieradies viens no populārākajiem pašmāju sportistiem – basketbolists Kaspars Kambala (attēlā). Tiesa, šoreiz viņš ceļu uz Latviju bija mērojis bez pievilcīgās amerikānietes Tifānijas – šīs attiecības izjukušas.

Latviešu sportista un šarmantās nekustamo īpašumu brokeres attiecības aizsākās pirms aptuveni septiņiem gadiem, kad Kambala mitinājās ASV. 2009. gadā abi piedzīvoja smagu zaudējumu - pēkšņā nāvē mira viņu piecus mēnešus vecā meitiņa Mikeila Anna.

2011. gada vasarā abi slepeni apprecējās, un kala kopīgus plānus gan par dzīves telpas iekārtošanu Latvijā un Tifānijas dzimtenē, gan par biznesu - savulaik viņi plānoja atvērt kafejnīcu tīklu, kā arī izmēģināja roku apģērbu dizainā.

Tagad laulība izjukusi, un, kā žurnālam Kas Jauns skaidrojis Kambala, tas noticis attāluma un atšķirīgo dzīves plānu dēļ.

"Tifānija bija nogurusi no nemitīgās ceļošanas pa Eiropu. Viņa vēlējās dzīvot Amerikā, būt kopā ar savu dēlu Taileru. Bet man bija piedāvājums spēlēt basketbolu Turcijā... Es izvēlējos basketbolu, par ko sapņoju jau kopš bērnības un līdz kam arī nonācu," žurnālam atklājis Kambala.

Tiesa, sportists, kura kontā jau ir divas šķirtas laulības, nav padevies mīlestības meklējumos - viņš uzsācis attiecības ar 24 gadus veco rīdzinieci Zani Pertniku-Gromovu, kura strādā nesen atklātajā ekskluzīvajā naktsklubā Mai Tai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!