Foto: Vida Press
Ārkārtīgi bagātā Albas hercogiene, kura marta izskaņā atzīmēs savu 88. gadu jubileju, ir vēl gana ņipra, lai baudītu romantiku un izklaidētos kopā ar par sevi krietni jaunāko vīru (abi attēlā).

Albas hercogiene, kurai ir vairāk titulu nekā Anglijas karalienei Elizabetei II, un Alfonso Diass gredzenus mija pirms nepilniem trim gadiem, un kopš kāzu dienas vīrietis praktiski neatkāpjas no savas sirdsdāmas.

Šonedēļ manīgie ārvalstu paparaci abus pieķēra, iznākot no kāda Madrides restorāna, un fotoattēli liecina, ka Diass vēl aizvien ar lielu gādību un uzmanību aptekalē savu krietni vien vecāko laulāto draudzeni, kura, neraugoties uz cienījamo vecumu, vēl aizvien labprāt izrāda savas kājas un izvēlas modernus apģērbus.

Lai gan pēc abu kāzām tika mēļots, ka šai savienībai nav ilgs mūžs un vīrietis ilgi nespēs sadzīvot ar kundzīti, Albas hercogienes vīra pacietība un rūpes ir apbrīnojamas, it īpaši, ja patur prātā faktu, ka pirms laulībām viņam bija jāparaksta vienošanās, saskaņā ar kuru viņš atteicās no pretenzijām uz sievas īpašumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!