Foto: Vida Press
Pēdējo gadu laikā par īstu modes kliedzienu kļuvusi apakšveļas nevalkāšana – dažādas sabiedrībā zināmas dāmas, apmeklējot publiskus pasākumus, izvēlas tērpus ar tik drosmīgiem izgriezumiem un šķēlumiem, ka biksīšu vai krūšturu klātbūtne efektu tikai bojātu.

Tiesa, ne vienmēr apakšveļas atstāšana mājās sevi attaisno - šonedēļ britu medijos par apspriestu notikumu kļuvusi televīzijas personības, kosmetoloģes, modeles un dziedātājas Lorēnas Gudžeras (attēlā centrā) iziešanas sabiedrībā.

28 gadus vecā sieviete, apmeklējot burziņus, bieži izvēlējusies pikantus tērpus, bet šoreiz viņa, pēc stila ekspertu atzinuma, krietni pāršāvusi pār strīpu. Zem melnā, pieguļošā likras tērpa viņa nebija uzvilkusi ne biksītes, ne krūšturi, un, lai gan dekoltē zona patiesi izskatījās kārdinoši, no mugurpuses skats nebija tik valdzinošs.

Spēcīgo paparaci fotoaparātu zibspuldžu gaismā skatieniem visā tā dailē bija redzams sievietes dibens, un britu tabloīdu lasītāji jau paspējuši paust savu pārsteigumu, sašutumu un citas emocijas par Lorēnas visnotaļ savdabīgo apģērbu.

Iespaidīgā dāma Anglijas šovbiznesā sevi pieteica 2010. gadā, piedaloties realitātes šovā The Only Way Is Essex. Vēlākajos gados viņa izmēģinājusi spēkus skaistumkopšanas industrijā un citās jomās, kā arī piedalījusies TV šovā Dancing on Ice.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!